Ez kinek lett terhesség? Pozi vagy nega?
Sziasztok. Múlt hónapban 6-an jött meg, össze-vissza a ciklusom sajnos, kb 12-13 napja lehetett peteeresem.
Már 2.5 éve próbálkozunk a férjemmel, de sajnos a pajzsmirigyem nem a legjobb, emiatt nem jön ossze. Kezelve vagyok, de idő kell hozza. Le is tettünk most a témáról, nem is próbálkoztunk tudatosan már 1-2 hónapja.
Viszont ma hivatalosak vagyunk egy nagy születésnapra, koncert, iszogatas, buli. Nem hagyott a kisördög aludni és csináltam egy tesztet. Ez jött ki rajta Szinte rögtön. Nem tudom már eldönteni, annyi fals pozitív beképzelt tesztem volt, viszont ilyen meg soha.
Ebből lett valakinek terhesseg?
Sajnos a kép nem adja vissza, de egy halovanyka rózsaszín csík.
Viszont most tényleg nem számítottam erre és nem tudom eldönteni. Nem hitegetem magam, főleg ma, végre buliztam volna egyet, hátrahagyva a több éve tartó szenvedést :D erre… de akkor ne csapjon be, ezért kérem a tanacsotokat. Tudom, nem lehet megmondani biztosra, ezért személyes tapasztalatok is érdekelnének. Köszi :)
Aztamindenit, mennyi itt a komplexusos.
Köszönöm a válaszokat :)
Te kérted a véleményünket hogy negatív vagy pozitív a teszted, leírtuk mit látunk és mi vagyunk a komplexusosak?
Vicces vagy😂
Nem az volt a problémám, hogy negatívnak véleményeztek egyesek. Hiszen, mint írtam, most nem a legjobbkor lenne, kicsit egymással szeretnénk lenni a férjemmel, jól érezni magunkat, koncertekre járni stb.
A megnyilvánulással, hasonlatokkal és cinikus kommentekkel nem tudok azonosulni.
Köszönöm mindenkinek a választ és a normális véleményeket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!