Hogorbe szerintetek sikerült?
31/75 A kérdező kommentje:
Akkor ma már tesztelhetek?
32/75 A kérdező kommentje:
Akkor nincs köze a hőnek? Akár magasabb akár alacsony bármelyik lehet baba ?
fent maradt a hőm mensi idején, de utana voltak kissé alacsonyabb hők is. szóval de, van köze a hőnek a terhességhez, de mindenkinél mást mutathat.
én reggeli első vizeletből tesztelnék csak még ennyire az elején.
és ajánlom figyelmedbe hormonmentes janka honlapját, sokmindent leír a hőmérőzésről is.
de ne haragudj, hogy lehet hogy gyereket szeretnél, de ennyire nem vagy tisztában a teszteléssel sem? én rengeteget olvastam a hőmérőzésről is, amikor elkezdtem...
2022. máj. 30. 07:02
Ne legyél már ilyen baromi értetlen!
Olvass utána, látszik hogy egyáltalán nem érted mit csinálsz. Ha majd neadjisten gyereked lesz, akkor is más adja majd a szájába a falatot?!
Ne legyetek már ilyen világtalanok!
2022. máj. 30. 08:29
35/75 A kérdező kommentje:
Csináltam tegnap tesztet de nyilván negatív sőt pregnasens száradás után szellemcsikos lett
Melyik napra nem várod? Nekem tegnap kellett volna megjönnie, soha nem késett 1 napot se eddig, mindig előbb szokott megjönni vagy pontosan. Csináltam tesztet de lehet az csak száradási csík, éppen hogy csak látszik valami. Tegnap reggel 36,6 volt, ma reggel 36,9 és most megy fel folyamatosan, tegnap délután 37,4 volt, pedig csak akkor van ennyi ha beteg vagyok. Úgyhogy reménykedem, de holnap elmegyek inkább vérvételre, mert 16 dpo-n már magasabb hcg-nek kell lennie, ha terhes vagyok. Az a tuti, a tesztek nem egyértelműek.
2022. máj. 30. 10:04
37/75 A kérdező kommentje:
Nekem sajna nem rendszeres de a napokban mától kéne nem meg jöjjön de nekem tegnap az egekbe volt a hőm ma meg le esett 37rol 36.3ra
38/75 A kérdező kommentje:
Szerintem ez mindenkinél más, sok olyat olvastam, hogy pozitív teszt után esett le a hő, aztán később ment vissza, lehetnek kivételes esetek amik eltérnek az átlagtól. Nekem ilyen lett a teszt:
[link] 2022. máj. 30. 10:18
40/75 A kérdező kommentje:
De jo ezen én is látom😊
Nekem tegnap durván sűrűn mentem pisilni sőt puffadtam lehet hogy csak pms
További kérdések: