Predictor teszten mindig van száradás vagy halvany csik?
Figyelt kérdés
3at csináltam de mindegyiken van halványan mások csik (?)mesim meg 4 napom van2022. máj. 29. 10:33
61/84 anonim válasza:
57-es vagyok ebben egyetértek az 59-essel 😊 Nem tudom, hogy nőgyógyász kezel vagy endokrinológus esetleg szerencsésen mindkettő az orvosod, de hormon és egyéb problémákkal majd az utóbbi fog foglalkozni, ha lesznek, de ez majd megy magától aztán kitartást! 😁 Majd jelentkezz mi volt és mit mondott.
62/84 A kérdező kommentje:
Mind2 kezel most kezdtük ebbe a hónapban mert nem rendszeres a mensim
2022. máj. 30. 18:10
63/84 A kérdező kommentje:
Van hogy pontosan meg jön mind az elozo pont 28 napra jött,de általában vagy mwg se jön egy ciklus ki marad vagy késik 1,2hetet is
2022. máj. 30. 18:12
64/84 anonim válasza:
Hát remélem megtalálják a probléma forrását. Annyit tudok mondani azzal rosszat nem teszel magadnak, ha még nem kezdted el, hogy 160 gramm szénhidrát diéta és rendszeres mozgás, én emellé végeztem aviva tornát, meg termékenység elősegítő jógát egyszóval mindent, hogy segítsek magamon + Infolicot szedtem. 😁
65/84 A kérdező kommentje:
Köszönöm 😄 de szerintem ez a hónap se sikerült sajnos a hőm alacsonyabb lett ma
2022. máj. 30. 18:24
66/84 anonim válasza:
Sajnos ez nem 2 perces folyamat, már mint maga a probléma feltárás. Légy picit türelmesebb én annyi tanácsot kaptam az orvosomtól legyünk együtt minden 2-3 naponta, mert a spermium a hüvelybe addig tud életképes maradni.
67/84 A kérdező kommentje:
Ezt tudom mi is 2 naponta vagyunk együtt
2022. máj. 30. 19:08
68/84 anonim válasza:
66: hüvelyben🤦🏽♀️ Maximum a méhben vagy a petevezetékekben.
69/84 anonim válasza:
68: de figyeled, hogy meggyőzik egymást... 🤦😂😂🤣
70/84 anonim válasza:
69 Te meg krva vicces vagy remélem retek nagyot röhögtél kívánok még hasonló kellemes röhögcséléseket, mert gondolom te még az életben nem írtál félre vagy tévedtél 🤷🏻♀️ Ha érdemben nem tudsz segíteni akkor tedd meg azt a szívességet, hogy hord el magad 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!