Ebből lehet terhesség?
Figyelt kérdés
Évek óta fogamzásgátlót szedek. Az új levelet szombaton kezdtem el, majd hétfőn együtt voltunk a párommal. A szerdai tablettát (5.szem) elfelejtettem bevenni, de hétfő óta nem találkoztunk. Visszamenőleg kell aggódnom?2022. máj. 26. 10:34
1/7 anonim válasza:
Hat igen. A spermiumok több napig is eletben tudnak maradni odabent. Tesztelj majd 2 hét mulva.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Ügyeletes nőgyógyászt fel lehet hívni ezzel kapcsolatban?
2022. máj. 26. 10:37
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2022. máj. 26. 10:55
5/7 anonim válasza:
Egy szem kihagyása miatt nem valószínű, nagyon nagyon minimális az esély rá mivel ez egy olyan gyógyszer ami a folytonos szedés miatt hat, nem épp az az egy darab hat arra a napra.
6/7 anonim válasza:
Ne aggódj én is voltam már így több szemet is kihagytam és voltunk is együtt és nem lett baba . Plusz
A fogamzasgatlonak több hónap is mire kiürül a szervezetedbol :)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2022. máj. 30. 09:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!