Terhes lehetek?

Figyelt kérdés

Február 18-án történt amikor kiszakadt az óvszer. 36-48 óra között vettem be az esemény utánit, már nem emlékszem pontosan. Február 22-én megjött. Majd márciusban is megjött kis késesel, áprilisban is és májusban is. Tüneteim nincsenek. Viszont nagyon elkezdtem most stresszelni emiatt, hogy terhes vagyok, fogalmam sincs miért. Nem tudom, hogy csak beképzelek dolgokat amik terhességre utalnak(hasam mérete, stb) vagy tényleg van rá lehetőség. Barátaim es szüleim nap mint nap látnak és szerintük semmi változás.

Szóval van rá lehetőség, hogy terhes vagyok vagy nincs?

Köszönöm a válaszokat előre is!

2022. máj. 24. 20:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nincs. Nem vagy terhes, legalábbis ha csak akkor egyszer szakadt ki az óvszer, akkor biztosan nem lettél terhes.
2022. máj. 24. 20:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Minimális az esélye, a nullához közelít, de csinálj egy tesztet. Felesleges stresszelned magad, pár száz Ft-ot megér a megnyugvás!
2022. máj. 24. 21:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Sztm csinálj egy tesztet és megnyugszol de sztm nem vagy terhes !
2022. máj. 24. 21:08
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Édes istenem! 🤦🏻‍♀️
2022. máj. 24. 21:36
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Üdv a klubban! Én is akkortájt estem teherbe! 😅

Most őszintén esemény utáni és havi menstruáció mellett te tényleg azt hiszed, hogy teherbe estél?!

Remélem ez csak egy esti fárasztó troll kérdés lesz.

2022. máj. 24. 21:38
 6/6 anonim válasza:
100%
Nem vagy az, csak sokat idegeskedsz.
2022. máj. 25. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!