Mult héten volt peteérésem. Tegnap ota hasszurkát érzek a hasam aljában, fáj a derekam, néha szédülök. Mikor érdemes tesztelni?
Figyelt kérdés
Hétfőn vagy várjak hétvégéig? Tanácstalan vagyok. És jöv hét-re nem várom. Pontosan nem tom mikor mert egy hónapja hagytam abba a fogit, és utoljára 2hétig megvolt.2010. szept. 18. 12:01
1/9 anonim válasza:
Peteérés után legkorábban a 11.napon mutatja ki a teszt ha terhes vagy(és szerencséd van hogy kimutatja a teszt, mert nem mindenkinek mutatja ki). Szerintem peteérés után számított két hét és tesztelhetsz.
2/9 A kérdező kommentje:
és azt honnan tudhatom h hanyadik napon tartok?mult héten hétfő,kedd szerda pozitiv volt az ovu teszt.akkor honnan számoljam?
2010. szept. 18. 15:41
3/9 anonim válasza:
Peteéréskor nem éreztél esetleg hasszurkát? Én mindig megérzem. De ha nem vagy biztos benne, akkor szerintem szerdához két hétre.
4/9 A kérdező kommentje:
mult héten is volt has szurka néha.de az elmult.és tegnap ota ujra,és folyamatosan nagyon fáj a derekam mint mikor meg akar jönni és kemény a hasam alja,és néha picit megszédülök..
2010. szept. 18. 18:27
5/9 anonim válasza:
Veled már találkoztam párszor..ill. a kérdéseiddel. jövőhéten legkorábban hét közepén, de ha bírod, inkább hétvégén tesztelj. De kiindulva abból, hogy nem ez az első kérdésed, mert már 1-2 hete is éreztél "tüneteket", ami igencsak korai volt, hát nem tudom, szerintem nem terhesség. Az is fura, hogy 2 hétig megvolt, az egy kicsit sok. Lehet, hogy még fel van borulva a hormonháztartásod a tabi abbahagyás miatt, azért érzel ilyeneket. Persze attól még nem zárom ki a baba lehetőségét, de úgy összeadva az összes tényt, én nem arra gondolnék. Mindenesetre jövőhét vége felé megpróbálhatsz tesztelni. És majd írj, hogy mi lett az eredmény.
6/9 anonim válasza:
Szia!
Mi újság? Csináltál már tesztet? Mi lett az eredmény?
7/9 A kérdező kommentje:
szia.volt egy pozi és 2negativ tesztem.szal "elvetéltem".:( meg is jött...de elöttünk van a mostani hónap:)
2010. szept. 25. 15:48
8/9 anonim válasza:
Sajnálom. :( De sok skert akkor a következő hónapban!
9/9 A kérdező kommentje:
köszi.bizom benne h sikerül.:)
2010. szept. 25. 16:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!