Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tapasztalt valaki beágyazódás...

Tapasztalt valaki beágyazódás ideje alatt hasmenést?

Figyelt kérdés

Kérlek ne kövezzetek meg a kérdésért. Nem fogok minden tünetet arra, csak egyszerűen soha ilyen nem volt.

Ma vagyok a 10 vagy 11 dpo-n.

Reggel óta megy a hasam nagyon. De a gyomrom nem fáj egyáltalán. Ilyet még nem tapasztaltam.

Peteérés óta szedem a Duphaston-t. Eddig semmi mellékhatása nem volt.

Volt valakinek ilyen jellegű tünete beágyazódásnál?

köszönöm

2022. máj. 23. 13:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2022. máj. 23. 13:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Tombol a kalici. Férjemnek is hasmenéssel indult tegnap, ma már fáj a gyomra is. Nem hiszem, hogy beágyazódása volt…
2022. máj. 23. 13:33
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem tapasztaltam ilyet. Viszont lehet, hogy van most valami ilyen kórokozó, mert a kislányomnak is durva hasmenése volt reggel.
2022. máj. 23. 14:24
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nem beágyazódási tünet! Inkább valami virus lesz az!
2022. máj. 23. 14:57
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2022. máj. 23. 20:35
 6/6 anonim ***** válasza:
63%

Tudom régi poszt, de nekem hasmenésem volt a beágyazódáskor :) és ez tuti fix. Éreztem valami más.. kb 8.dpo-n, rà 2 napra pozitív lett a tesztem.

Ovu után 2 nappal is 1-2 napos hasimasi volt, valami t utána 8 nappal :)

2022. júl. 18. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!