Pajzsmirigy alulműködéssel nehezebb a teherbeeses ?
Figyelt kérdés
2022. máj. 20. 18:29
2/9 anonim válasza:
Ha kezelt, de autoimmun eredetű akkor is.
3/9 A kérdező kommentje:
De jó
2022. máj. 20. 21:46
4/9 anonim válasza:
Kezelt, autoimmun eredetű alulműködő vagyok 3 gyerekkel. Mindegyik 7 hónapon belüli próbálkozások alatt összejöttek.
5/9 A kérdező kommentje:
Utolsó valami gyógyszert szedték ?vagy spontán jöttek a gyerekek ?
2022. máj. 21. 07:58
6/9 anonim válasza:
Én 13 éves korom óta hashimotos vagyok, a 6. hónapban jött össze a baba. Félévente jártam endokrinológushoz, szépen levittük gyógyszerrel a tsh-t (t3, t4 jó szokott lenni, anti-tpo iszonyat magas). Galaj teát is ittam. Most havonta járok, 21. hétben vagyok, eddig mindig jó volt az érték (persze szigorú orvosi felügyelet mellett). Én nagyon aggódtam, hogy emiatt nehéz lesz teherbe esnem, de szerencsére nem így lett. 24 vagyok.
7/9 A kérdező kommentje:
Nekem a tsh 1,6 (t3,t4 is jo)anti-tpo duplája ennyi a többi értékbe vannak
2022. máj. 21. 09:05
8/9 anonim válasza:
Az én orvosom erre azt mondaná, hogy mehet a próbálkozás. 🙃 6-os voltam.
9/9 anonim válasza:
Kezelt Hashimoto-s vagyok, első hónapban összejött. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!