Lehetséges e ? Szvl az lenne a problemam hogy 5 évvel ezelőtt volt egy abortuszom viszont a mostani párom ezt nem tudja és most próbálkozunk a babával . Ha esetleg oszejon a baba és elmegyünk az orvoshoz az orvos látja hogy nekem volt abortuszom ??
21!
Nyilván úgy értettem, hogy a lakóhely szerinti országban végzett eü életút látható.
Fuh lépten-nyomon kérdezik terhesség alatt.
De a kiskönyvbe nem írta be a védőnő amikor mondtam h ez egy nagyon nehéz időszak volt és nem szeretek rágondolni se.
De attól a gépben benne van és minden orvos látja.
Jó hát akkor itt mi mind hazudunk arról h a kiskönyvünkbe nem írták be...
Nekem hibajavítóval húzta ki a védőnő, és konkrétan ő kérdezett rá h szeretném-e ha nem lenne benne.
De akkor hazudok jó 😏
27!
Nos, neked kell tudnod, hogy miért hazudsz....
Jóistengyerele🤦♀️
Nagyon be lehetsz szűkülve ha nem tudod elképzelni sem, hogy a saját tapasztalatodon kívül is léteznek dolgok a világban.
Na de nem is érdekel h mit hiszel vagy mit nem, a kérdező majd eldönti h itt mind hazudozunk-e neki csak úgy értelmetlenül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!