Hüvelykúp okozhat fertőzést?
A hüvelykúp amit eredetileg felfázásra javasolt a nögyógyászom, azt mondta hogy ez nem borítja fel a hüvelyflórámat,ám valami nincs rendben vele. Nagyon büdös utána a hüvelyem ,zuhanyoztam utána de mégis mindig megcsap egy büdös szag . Hüvely folyásom nem nagyon van főleg nem ilyen túró szerű . A betegtájékoztaton annyit ír hogy segít a szagok és a viszketés elmúlásához.
A kúp neve Softigyn.
Ez egy nagyon érdekes kérdés.
Az általad említett kúp hüvelyi probiotikum, ami pontosan arra való, hogy egészséges maradjon a hüvelyflóra egy esetleges antibiotikumos kezelés alatt.
Viszont én is ugyanezt tapasztaltam legutóbb. Én hüvelygombára elhasználtam a jól bevált kúpokat meg is gyógyultam. Utána annak érdekében használtam hüvelyi probiotikumot, hogy visszaálljon az egészséges hüvelyflóra és ehelyett a gomba jött vissza. Én a canesflor nevű készítménnyel jártam így.
Úgyhogy szerintem lehetséges 😔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!