Mire számíthatok? Minden mensim elött 6 nappal barnázom, már pár hónapja. Voltam dokinál, aki azt mondta lehet fertőzés, és hormonprobléma is. Adott hüvelykúpot, és azt mondta, hogy menjek vissza, ha nem múlik el.
szia
én nem értek hozzá egyáltalán, csak sok olvasás (mert mi is babát tervezünk) alapján írnám, hogy a menzi előtti pecsételésre én tényleg valami hormon gondot olvastam, ez egy egyszerű vérvizsgálattal szokták menézni. Gondolom tablettával helyrehozható, x idő szedése után, lehet egy ciklus? nem tudom. Hogy miért? Hát szerintem a doki sem tudja majd megmondani, valamiért a szervezet összekavarodott, helyre kell segíteni.
Kívánom, hogy gyorsan oldják meg problémát, és jöjjön a kis tesó!
Ha barnázgatsz elvileg az progeszteron hiányra utal, progipótló gyogyszerrel, kúppal lehet rajta segíteni, és rendbejössz.
A hormonprobléma bármitől lehet, akár egy erős stressz is odavághat a hormonjaidnak.
Kérj egy hormonlabort, és ott kiderül minden, hogy tényleg probléma van-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!