Hogyan tudnám vékonyítani a méhnyálkahártyát? El vagyok keseredve. Túlstimuláltam.
Állítólag a C vitamin vékonyítja a méhnyálkahártyát.
Múltkor olvastam.
A c vitamin nem vékonyítja, hanem szárítja! Nem ugynaz. A túlzott c mitamin szedésétől nem lesz olyan síkos a felület, hogy be tudjon ágyazódni a megtermékenyített petesejt. Természetesen az élelmiszerből, gyümölcsökből felvett c mitaminra ez nem vonatkozik, mert nem tudnánk annyit enni, hogy ilyen szélsőséges helyzetet teremtsünk. Úgyhogy evvel nem lennél előrébb.
Sajnos segíteni nem tudok, próbáltam keresgélni, de csak olyat találtam, ami gyógyszeres kezelés, azt meg írtad, hogy egyenlőre nem lehet.
Szia!
Találtál valami megoldást a problémádra? Mert engem is érdekelne. Az a gyanúm, hogy nálam is ez lehet. Bár nekem a doki nem mondta, sőt, örülni szokott az eredményemnek. De én egy kicsit sokallom a 6.-napon a 8 mm-es nyálkahártyát.
Tudom, hogy te nem szedhetsz gyógyszert, de ha igen akkor mit kellene szedni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!