Vállalnál olyan férfitól gyereket aki dohányzik?
Figyelt kérdés
29 éves de már 15 éves korától szívja,nem tud meg nem is akar leszokni róla.2022. máj. 13. 07:37
11/23 anonim válasza:
Én is undorítónak tartom a dohányzást, soha életemben nem szívtam el egy szálat sem, 33 éves vagyok.
Viszont életem szerelme dohányzik 34 éve... ☹️ Butaságnak tartottam, hogy csak is kizárólag ezért ne jöjjek össze vele. Viszont kompromisszumot kötni kellett. Lakásban, kocsiban egyáltalán nem dohányzik, csak lakáson kívül. Meg kezet és szájat most, így minket nem annyira érint. Vállaltam közös gyereket, 11 hónapos most :)
12/23 anonim válasza:
Bár a férjem nem dohányzik. Igen valallnèk gyereket. :)
13/23 anonim válasza:
Igen. Én is dohányoztam mielőtt terveztük volna a babát. Itthon nem cigizik, kocsiba nem cigizik, közelemben nem cigizik. Majd leszokik ő is ha meg lesz a motiváció. Én remélem, hogy ha megszületik ősszel a baba az elég motiváló lesz neki is.
14/23 anonim válasza:
Ne haragudj, de nem értem a kérdést. Most ha itt 20 válaszolóbol 11 azt mondja, hogy nem, akkor kirakod azt, akit szeretsz, és keresel valakit, aki nem dohányzik? Nyilván nem jó a dohányzás, de nem is jellemhiba.
15/23 anonim válasza:
Nálunk kb.mindenki dohányos. Vállatunk. Gyerek mellett tilos, cigi után kéz/arcmosás. Bent/kocsiban soha nem szívtuk/szívjuk.
16/23 anonim válasza:
Fuj, biztos nem jonnek ossze dohanyossal 🤮
17/23 anonim válasza:
Össze sem jönnék vele. Undorítóak a bagósok.
18/23 anonim válasza:
Vállaltam, sőt én is dohányzok. (Terhességeim + szoptatás alatt leszoktam természetesen)
Annyi változás állt be nálunk, hogy amikor kiderült, hogy terhes vagyok, én természetesen letettem, férjem pedig átállt iqosra majd pedig glora, mert nem bírtam a cigi szagát sem.
Így nem maradt utána semmi 'nyom', se szag.
19/23 anonim válasza:
Össze se jönnék vele… volt olyan srác a férjem előtt, akiben ez az egy hiba volt, egyébként képes lettem volna egy életet leélni vele… de mi értelme bárminek is, ha rettegek a csókjától és 10 perc mellette ülés alatt megfájdul a fejem?
20/23 anonim válasza:
Vallaltam. Lancdohanyostol nem tettem volna. Szerintem dohanyos es dohanyos kozott is oriasi kulonbsegek vannak, en sem szeretnek egy hamutartoval csokolozni, de a ferjem nagyon nem ez a kategoria, nem cigizik a gyerekek elott, mellett, 7evig nem is tudtak h dohanyzik. Nyilvan nagyon orulnek neki, ha leszokna, de minden mas klappolt es nem is bantam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!