Kinek mikor mutatta ki legkesobb a teszt a terhesseget?
Figyelt kérdés
Ma vagyok a 33. Napon a mensim meg sehol mellfajas megvan alhasi szurka feher kremes folyas pisiles inger.
De meg a tesztjeim nem egyertelmuek nem tudom mikor volt avum sajnos nem neztem testhom szepen emelkedik ma nyelv alatt 37,1 huvelybe meg 37,3 alap teshom 36,8. Ovu tesztem ket napja egyre erosebb pozitiv.
Sajnos eleg gagyi terhessegi tesztem van itthon ami megteveszto nem tudom ismeritek e a Mono-tesztet sokat olvastam rola hogy nem epp a legjobb mert kijelzi a tesztcsik helyet.
Csak hetvegen tudok normalis tesztek venni. Szerintetek van meg remeny?
2022. máj. 11. 10:25
12/18 A kérdező kommentje:
Es nem elso pisibol hanem a masidokbol mert reggel nagyon siettem mert mar nem birtam tartigalni
2022. máj. 12. 11:16
13/18 A kérdező kommentje:
Teshom reggel nyelv alatt 37,3 volt huvelybe meg 37,4
2022. máj. 12. 11:29
14/18 A kérdező kommentje:
Csinaltam most egy otthoni terhessegi teszt markaju tesztet dm ben vasaroltam 25-os es halvanyan pozitiv lett sajnos kepen nem latszik meg annyira halvany de adott egy kis remenyt remelem most megmarad tavaly szeptemberben volt egy vetelesem
2022. máj. 12. 11:54
15/18 anonim válasza:
Képet tudsz mutatni róla?Tulajdonképpen 1 napja késik a menzeszed ha a 33-as ciklusnapot nézzük ami a leghosszabb mint mondtad.Elhiszem hogy izgulsz,nekem is nemrég volt vetélésem.
17/18 A kérdező kommentje:
Anno kisfiamnal bevalt
Kepet nem tudok kulteni a terhessegi tesztrol egyszeruen akarhogy probaltam lefotozni nem adta vissza a kep
2022. máj. 12. 20:30
18/18 anonim válasza:
Én most vagyok 6 hetes terhes.Az első szülésem után 24 naposra állt be a ciklusom.Most a 24. napon volt nagyon halvány,alig látható csík az Xepil-lel.De még az utána következő napon is elég halványka volt.Szerintem tesztelj 2 naponta,akkor már többet erősödik,ha van baba.Lehet,hogy most pont egy kicsit hosszabb ciklusban vagy,mivel írtad,hogy van 1-2 nap eltérés,azért gyenge még a csík.Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!