Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Május 3 án kelet volna megjonn...

Május 3 án kelet volna megjonni e de ma a 7 dík nap hogy késik ciklusaim 30 vagy 29 naposak teszt negativ ma délutáni is mi lehet?! Nincs semi menzi gorcseim se picit faj a derekam,mellem néha érzékeny és tegnap fehér rózsaszín folyás volt

Figyelt kérdés
2022. máj. 10. 20:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Igen, akkor is menj el, ha megjön addig.
2022. máj. 11. 11:30
 12/16 A kérdező kommentje:
Nagyon pici Barnazas van azt hittem megjött de még most se regel gorcsoltem is de elmúlt nem értem
2022. máj. 11. 14:18
 13/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok nem tudom mi ez de nem mestrualcio reggel vizes rózsaszín Barnazasra ébredtem ez nem mestrualcio mert az rendes vérzés nem tudom mi lehet de enyhe gorcsolesem van menzikor nekem a lábam is fáj úgy gorcsolok támpont használok és bedugom fáj mert száraznak érzem mikor cserelek vizes rózsaszín barnás bocsi az ilyen irasert de nem tudom mitévő legyek
2022. máj. 12. 08:58
 14/16 anonim ***** válasza:
Azt írtad, van időpontod a dokihoz. Mást nem tudsz tenni, mint kivárni ezt, és majd az orvos megmondja, hogy mitévő legyél. Mi nem tudunk neked innen segíteni sajnos. Biztosan vmi hormo probléma. Nem kaptál mostanában covid-oltást? Az sokaknak összezavarja egy időre a ciklusát.
2022. máj. 12. 11:45
 15/16 A kérdező kommentje:
Igen van időpont csak hát ez az egész annyira kínos sajnos az is hogy ilyeneket is lekel írnom szerintem is valami hormon probléma lehet hát majd kiderül most már nem ragadom ezen és nagyon szépen köszönöm a válaszokat
2022. máj. 12. 13:28
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem tudom mennyi idős vagy kérdező, de egy valami biztos, soha ne érezd cikinek a problémáidat, főleg egy szakorvos előtt. Sőt titkolózni sem érdemes a nőgyógyásznál, mivel csak úgy tud segíteni, de őszintén mindent elmondasz.

Hidd el nincs olyan, amit ne láttak vagy hallottak volna már.

2022. máj. 13. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!