Május 3 án kelet volna megjonni e de ma a 7 dík nap hogy késik ciklusaim 30 vagy 29 naposak teszt negativ ma délutáni is mi lehet?! Nincs semi menzi gorcseim se picit faj a derekam,mellem néha érzékeny és tegnap fehér rózsaszín folyás volt
Figyelt kérdés
2022. máj. 10. 20:25
1/16 anonim válasza:
Csúszott az ovud, vagy nem volt.
2/16 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyes iras miatt. A fehér rózsaszín folyás tegnap volt a wc papír törlesnel ma már elmúlt
2022. máj. 10. 20:26
3/16 A kérdező kommentje:
Előző hónapban se volt rendes mestrualcio 2 napos Barnazasom volt
2022. máj. 10. 20:27
4/16 anonim válasza:
Lehet akkor nem ártana egy nőgyógyászati kivizsgálás.
5/16 anonim válasza:
Ez nem terhesség akkor. Nőgyógyászati kivizsgálás szerintem is. Lehet hormon probléma vagy belső gyulladás is akár.
6/16 anonim válasza:
Szerintem menj el egy nőgyógyászhoz!!
7/16 anonim válasza:
Mindenképpen menj orvoshoz, mert itt valami probléma van!
8/16 A kérdező kommentje:
Jövőhetre van időpontom
2022. máj. 11. 06:36
9/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom most meg fog e jönni de elkezdtem az este gorcsolni és reggelre pedig enyhe réz színű barnás volt a wc papír nem tudom hogy menzi lesz e majd írok de most már nem is gorcsolok semmi bajom nem szokott késni nem tudom mi lehet jövő héten szerdára kaptam időpontot ha megjonne akkor is menjek el?
2022. máj. 11. 06:50
10/16 anonim válasza:
Hormonális gondjaid vannak, jól teszed hogy orvoshoz mész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!