Cickafark és palástfű teát szeretném elkezdeni. Nem baj hogy filteres?
Figyelt kérdés
Tudom jobb a szárított. A filteres mennyivel rosszabb, nagy baj hogy olyat vettem?2022. máj. 9. 18:59
1/7 anonim válasza:
"Tudom jobb a szárított."
Miért, szerinted a filteresben mi van? :D
2/7 anonim válasza:
A filteres is szárított csak filterbe van rakva...
3/7 anonim válasza:
Csak óvatosan ezekkel a teákkal.. Orvos mondta, hogy innod kellene?
5/7 anonim válasza:
Pedig tényleg csak orvosi javaslattal kellene ezeket inni… a Cickafark pl. cisztákat okozhat az arra hajlamosaknál, összezavarhatja a ciklust, stb. De te tudod. Akkor igyad.
6/7 A kérdező kommentje:
Elnézést, szálasat akartam írni :) De köszönöm a kedves hozzászólásokat...
Magamtól kezdeném el hátha ez segít abban hogy sikerüljön a baba, ugyanis sok pozitív sztorit olvastam arról hogy sikert hozhat. Szedek még Premens tablettát is 1 hónapja.
2022. máj. 10. 18:06
7/7 anonim válasza:
Sokszor olvasni itt is pl., hogy rendszeres ciklust inkább összezavart 😕. Szóval van hogy inkább árt, mint használ. Mióta nem jön baba? Ha régóta és még nem volt kivizsgálás, akkor érdemes lehet elkezdeni. Én amúgy barátcserjét szedtem, de nekem annyira rendszertelen ciklusaim voltak, hogy azon már rontani nem tudott… Hogy ettől, vagy sem, de másfél év után spontán terhes lettem. (Előtte volt egy missed abbal végződő inszemem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!