Tényleg segít a teherbeesésbe a cickafark,Málnalevél tea ??
Nem
De cserébe a ciklusod felboríthatja...
Ezeket a gyogyteakat, gyogykeszitmenyeket nagyon korultekintoen kell alkalmazni. Erteni kell hozza. Sajnos sokan olvassak itt, hogy Juliska teherbe esett mert ezt ajanlotta neki az orvos, megorulnek h veny nelkul kaphato csodaszer. Igen, igazából tenyleg "csodaszer" de nem véletlen az, hogy ezt is hozzaerto ember ajanlja. Akinek abszolút nincs hormon/ciklusproblemaja annak valoban tobb kart tesz mint hasznot.
Viszont ha valakinek ilyen-olyan panaszai vannak a megfelelo gyogykeszitmeny segithet. Ehhez pontos ciklus kovetes, es az alkalmazott szer (jelen esetben tea) pontos használati ismeretei.
Nekem a baratcserje hozta a babat. Tobb eves probalkozas, mindenfele orvosi kivizsgalas, mindent rendben talaltak, senki nem tudta mitol kaosz a ciklusom. Sportoltam, dietaztam, ciklust kovettem stb.. a baratcserjes volt az elso olyan hónapon eletemben amikor is 23. Napon volt ovulacio, az 50valahany napok helyett..
Tehat nekem csidaszerkent mukodott.
Masnak nem biztos h ez kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!