Mäjus 1.én lett volna esedékes a menstruációm.A melleim borzalmasan fájnak és vasárnap óta fehér folyásom van. Ez lehet esetleg terhesség jele? 2 hete fáj a mellem és sexnél sem jó már ha a párom hozzá ér.
Viszont a terhességi tesztem negativ. Nem egyet csináltam.
Az elsö gyermekemnél 7. hétben járva mutatta ki a teszt hogy terhes vagyok.
Viszont a 3. héttöl kezdve jöttek a rosszul létek. Most az utolsó periodusom elsö napja Március 3.an kezdödött és 9.én ért véget.
Hétföre van az orvoshoz idöpontom, de hátha valaki tud valami okosat mondani. Ha terhes lennék esetleg akkor a 4. hét elején lennék. Anno 6 hetesen még negativat mutatott. Az orvos azt mondta hogy a szervezetem nagyon lassan termeli a Hcg hormont. Volt vagy van valaki igy?
"Nem minden terhesség más... minden szervezet más."
Tévedsz. A válaszoló jól írta: minden terhesség más. Ezért van az, hogy ugyanaz a nő másként él meg két terhességet.
Azt, hogy a pozitív teszt előtt vedelted az uborkalevet, de nekem hótra mindegy.
Ha nem lenne más ez a terhességed akkor ez a kérdés meg sem született volna. Kérdezz meg olyan nőt, aki többször szült. Biztos vagyok benne, hogy azt fogja mondani, hogy a többedik terhessége nem olyan volt, mint az első. Nagyon sajnálom, hogy ennyire önfejű és makacs vagy, s full idegen laikus emberektől várod a kérdésedre a választ. A te megoldásod az általam oly annyira hangoztatott béta hcg, hogyha tudod azt, hogy neked alapvetően is lassan termelődik a szervezetedben. Sajnos senki sem jós és nem tud beléd látni. Sok sikert kívánok az orvosnál, jó egészséget, jó babázást, ha mégis ott van és remélem, hogy a közel jövőben nem Dr. Google vagy Dr. Gyakori lesz a kezelő orvosod. Én abszolút jó szándékkal valaszoltam, főleg, hogy eüs is vagyok és ha egy páciens ilyen kérdést feltett volna nekem, az első az lett volna, hogy leültetem a vérvételes székbe, hogy vegyünk egy béta hcgt. Nem pedig neki állok totózgatni, hogy na vajon mi a túró is lehet. Sajnálom, hogy támadásnak vetted, de akkor legközelebb ne kérdezz hülyeségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!