Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most 24-e óta nagyon furcsa...

Most 24-e óta nagyon furcsa érzésem van. Én még soha nem voltam terhes. Tényleg kisbabát várok?

Figyelt kérdés
Első pár napban a hasam fájt, hol alul, hol egyik oldalt. Émelyegtem, hányingerem volt, érzékeny lett a mellem, megduzzadt és olyan voltam mindíg, mint aki boldog állandóan mosolygok(nem tudom máshogy leírni).Most 2 napja a tünetekböl nem maradt más, csak a hányinger. Az is általában reggel és este. Először azt hittem, hogy elrontottam a gyomrom, de most valamiért azt érzem, hogy ez más. Amilyen ételeket, italokat eddig szerettem, most undorodok tőle, amit meg nem ettem meg soha, azok esnek jól. Minden erősebb szagot vagy illatot megérzek és 90-%-ban erősebb hányingerem van tőle. Valahogy automatikusan jobban vigyázok magamra, ugy értem, hogy vigyázok meg ne üssem magam. Pedig a mostani párommal eddig egyetlen egyszer voltunk együtt úgy. Megjönnie majd 4 nap mulva kellene.Én még nem voltam terhes így nem igazán tudom, hogy mit kellene éreznem. Tényleg terhes lennék?
2007. dec. 31. 19:41
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Erre csak azt tudom neked mondani,hogy a félidőm után a mensesig folyamatosan(minden nap)hol enyhén hol erősen szurkált,görcsölt a hasam.A hasam alja keményebb voltén is kívántam ezt azt,volt mikor elkezdtem enni,és elment a étvágyam.Aztán vártam a mensest,semmi.3 nap késés után csináltam egy tesztet,amin halványan ott volt a 2.csík.Aztán újAbb teszt,ismét:)Szóval már menses sejtetttem,és még nem is volt ennyi tünetem mint neked!

Szóval csinálj tesztet,de tuti terhes vagy

Egy nő ezt megérzi:)

Szorítok:)

Jó kis ajándék ÚJ éVRE!

2007. dec. 31. 20:10
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Szia!! Ezek bizony babás tünetek! Majd akkor csinálj tesztet, ha késik a menszid, addig nem igazán érdemes. De szerintem gratulálhatunk Nektek! BUÉK
2007. dec. 31. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!