Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 4 napom van még enyhe pecsételés?

4 napom van még enyhe pecsételés?

Figyelt kérdés
2 napja együtt voltam párommal (szex) utána 1 órára torlesnel volt egy picike ver azóta 4x vt torlesnnel de már barnas alig látható.lehet baba ha teszt negatív ma?(ha később volt volt ovuláció akkor nem lehet beágyazodás?
2022. ápr. 30. 16:02
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
4 nap múlva van a nem vártam de nem pontos a menszim soha nem jött meg időre inkább később úgy hogy ezért nem értem most mi.ez
2022. ápr. 30. 16:03
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

2 nap után kizárt.

Olvass a megtermékenyülésről picit.

2022. ápr. 30. 16:35
 3/17 anonim ***** válasza:
52%

"2 napja együtt voltam párommal (szex)"

Köszi a zárójeles kiegészítést, rá nem jöttünk volna a teherbeesés kategóriában, hogy mire is gondolhattál együttlét alatt...

"nem pontos a menszim soha nem jött meg időre"

Ezt hogy érted? Mi az, hogy nem jött meg időre? Hát akkor mire jött meg, ha nem időre? Hány naposak a ciklusaid? Gyanús, hogy eleve nem is számolsz jól...

2022. ápr. 30. 17:38
 4/17 A kérdező kommentje:
Van hogy 34, 40 napra jön meg
2022. ápr. 30. 17:50
 5/17 anonim ***** válasza:

Ha eddig 40 nap volt a leghosszabb, akkor annyival kell számolnod.

Bár ez nagyon hosszú ciklus, amivel már illene orvoshoz fordulni, ha nem vagy már tini...

2022. ápr. 30. 17:56
 6/17 A kérdező kommentje:
Voltam már azért kaptam előzőleg is olyan gyógyszert amitől meg jött de ha a leghosszabbhoz viszonyítom akkor totál korán van ez a enyhe pecsét épp hogy van-jön valami csak törlésnél látszik
2022. ápr. 30. 19:18
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Lehet előbb fog megjonni
2022. ápr. 30. 20:11
 8/17 A kérdező kommentje:
De 2 napja várom hátha de semmi ezeken kívül
2022. ápr. 30. 20:17
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Így nem is tudni mikor volt ovuláció ha egyáltalán volt.Elég kesze-kusza a történet meg az is hogy nem tuti a menzesz ideje.

Előtte is voltatok együtt gondolom,nemcsak 2 napja és abból lehet terhesség akár.2 nappal ezelőttiből viszont tuti nem mivel a beágyazódás eleve 10-12 napot vesz igénybe ha egyáltalán megtörténik legyen szó bárkiről.

Amit tehetsz hogy a legutolsó menzeszedhez hozzászámolod a leghosszabb ciklusod mondjuk a 40 napot amit írtál és ha nem jön meg akkor csinálsz egy terhességi tesztet,ennyi.

2022. máj. 1. 09:37
 10/17 A kérdező kommentje:
Igen mivel szeretnék babát
2022. máj. 1. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!