Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Előfordulhat a terhesség?

Hubabuba07 kérdése:

Előfordulhat a terhesség?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A ciklusom 14.napján volt ovulációm, együtt is voltunk a párommal előtte nap, utána nap is. A 21.napon nagyon éles mindjárt megjon érzésem volt, szaladtan is a wc-re de csak egy piros folt volt a bugyimon semmi több és azóta sem volt semmi ilyen. Előtte soha nem fordult elő ilyen. A derekam is elképesztően fáj, teljesen másképp viselkedtem, és megvan ez a mindjárt megjön érzés is, viszont nem olyan durván.A melleim 2x akkorák mint amekkorák szoktak a mensi előtt lenni. Ha a mai napot már nem számoljuk 3 nap múlva lenne esedékes a nem várt.

Tudom nem sok az már, viszont tapasztalatokra lennék kíváncsi, ki mit gondol, kinek volt így a végén baba!

Köszönöm mindenkinek az esetleges válaszát!

2021. nov. 29. 21:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy hettel a nem vart menzesz elötti volt nagyon de nagyon halvany barnas folt a tisztasagin.

Barmi lehet, remelem, hogy össze jön a baba. Csinalj terhessegi tesztet. Drukkolok neked

2021. nov. 29. 21:43
 2/14 anonim ***** válasza:
72%
Egy 10 es teszt már mutatja
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak a vérfolt volt a peteérés utáni 6-7. napon, semmi egyéb. Talán még a mindjárt megjön érzés, mert az még hetekig kísértett. A mellfeszülés csak a késés után kezdődött.
 4/14 A kérdező kommentje:
2.válaszoló: nem vagyok még jártas ezekben, az mit jelent hogy 10-es teszt? Pár órája kíváncsiságbol teszteltem a predictor nevezetű teszttel de az negatív lett :(
2021. nov. 29. 21:55
 5/14 anonim ***** válasza:

Az pont 10 es nekem az mensi előtt 5-6 nappal mutatta halványan, 3nappal előtte jól látható volt már.

A vér óta eltelt 2 nap akkor, mutatnia kéne ha terhesség miatt volt, de lehet nálad lassabban termelődik a hcg

2021. nov. 29. 22:01
 6/14 anonim ***** válasza:
Velem is előfordult egyszer, úgy emlékszem 1 héttel a nem várt menstruációm előtt. Este pisilés után, kb 2 csepp vér a wc papíron, se előtte, se utána nem volt semmi, fájdalmam se volt. Én beágyazódási vérzésre gyanakodtam. Biztos, ami biztos vártam pár napot, aztán én a szar ember/nő/anya, aki ki se bírja várni hogy késsen menstruációja teszteltem :D 10es predictor early tesztet használtam, pozitív lett. A kislányom jelentkezett be :D
2021. nov. 29. 22:01
 7/14 anonim ***** válasza:
Én 3 nappal a vér után teszteltem, akkor már halvány pozitív volt a 10-es teszt.
2021. nov. 29. 23:06
 8/14 A kérdező kommentje:
Ma reggel teszteltem még egyet, nagyon halványan de látható a 2. Csík!! Holnap újra tesztelek :)
2021. nov. 30. 07:50
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Elég ha 2 naponta tesztelsz. A hcg hormon 2-3 nap alatt duplázódik. Holnap valószínűleg még hasonlóan halvány lesz, ne idegesítsd magad fölöslegesen. Csinálj csütörtökön reggel, úgy már valószínűleg rendesen látni fogod a csík erősségének a változását.

Szurkolok neked!🤞🏻

2021. nov. 30. 10:28
 10/14 anonim ***** válasza:
Megmutatod abteszted? 😍
2021. dec. 2. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!