Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Előfordulhat a terhesség?

Hubabuba07 kérdése:

Előfordulhat a terhesség?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A ciklusom 14.napján volt ovulációm, együtt is voltunk a párommal előtte nap, utána nap is. A 21.napon nagyon éles mindjárt megjon érzésem volt, szaladtan is a wc-re de csak egy piros folt volt a bugyimon semmi több és azóta sem volt semmi ilyen. Előtte soha nem fordult elő ilyen. A derekam is elképesztően fáj, teljesen másképp viselkedtem, és megvan ez a mindjárt megjön érzés is, viszont nem olyan durván.A melleim 2x akkorák mint amekkorák szoktak a mensi előtt lenni. Ha a mai napot már nem számoljuk 3 nap múlva lenne esedékes a nem várt.

Tudom nem sok az már, viszont tapasztalatokra lennék kíváncsi, ki mit gondol, kinek volt így a végén baba!

Köszönöm mindenkinek az esetleges válaszát!

2021. nov. 29. 21:31
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
A párom ra beszélt hogy csak vasárnap teszteljük a nemvárt után :) holnap kellene jelentkeznie, remélem nem fog szurkoljatok!!! 🤞🏻
2021. dec. 2. 21:30
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha babat varsz ki fogja mutatni a teszt. Minden esetre menj el orvoshoz az a biztos
2021. dec. 2. 21:50
 13/14 A kérdező kommentje:
Nem bírtam várni vasárnapig, 2 különböző teszt is pozitív lett 😊 jo babavárást nektek is csajok remélem mindenkinek összejött! ❤️
2021. dec. 3. 18:32
 14/14 anonim ***** válasza:
Jó egészséget nektek :) Nekem másfél héten belül meg is születik :)
2021. dec. 3. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!