Elvileg ma késik 2 napja, tegnap reggeli teszt negatív. Nem merek tesztelni... Holnap, vagy holnapután biztosabb az eredmény? 30 naposak nagyjából a ciklusaim
Figyelt kérdés
2022. ápr. 27. 11:09
11/18 anonim válasza:
Én ovu tesztelek így nekem biztos, hogy mikor jön meg, és 6 nappal mensi előtt + lett a tesztem.
12/18 anonim válasza:
Melyik teszt 11-es, ha szabad kérdeznem? Jól látható, erős csík volt rajta? Köszi.
13/18 anonim válasza:
14/18 anonim válasza:
1 napos késésnél nekem is negatív volt. Másnap érzékenyebb teszttel már látszott valami. Ultrahangon amúgy mindig fiatalabbnak mondták, gondolom a ciklus végén jött össze.
15/18 anonim válasza:
"Ha biztosan 2 napja késik és negatív a teszt, akkor már most is biztos hogy nem vagy terhes."
Ez egyáltalán nem biztos. Én is csináltam tesztet múlt hónapban, mikor nem jött meg, sőt utána pár nappal is, és negatív volt. Gonoltam, csúszik vagy kimarad, van ilyen.
Aztán most megint nem jött meg, és már pozitív volt a teszt. Gondolom, késett a ciklusom, és amikor először meg kellett volna jönnie, még annyir korai terhes voltam, hogy nem mutattak ki. Előfordul ilyen.
Ezzel nem azt mondom, hogy a kérdező terhes, lehet, hogy szimplán késik neki, de az is lehet, hogy később volt peteérése. Ha megjön, majd akkor lesz biztos.
16/18 anonim válasza:
13. értjük, hogy terhes vagy, nem kell minden kérdés alá odaspamelni a tesztjeidet 😂
17/18 anonim válasza:
Nem áll szándékomban amit látod az előző válaszom, de ha rákérdeznek egyszerűbb mint, leírni mi látszik.
18/18 anonim válasza:
már vagy 4 kérdés alatt biztos láttam, ezen kívül. terhes vagy, gratulálunk, de itt most nem te vagy a középpontban, bocsi ❤️🙈
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!