Lehet valamit tenni azért hogy ikreim legyenek?
Figyelt kérdés
Kiskorom óta ikreket szeretnék. Tudom ez anyai ágon öröklődik van is de egy kicsit távoliak. Halottam hogy van olyan gyógyszer ami elősegít 2 peteérést?! Tényleg van ilyen gyógyszer? Vagy esetleg vmi más módszer??? mert nagyon szeretném őket!!!2007. dec. 31. 17:13
1/2 anonim válasza:
Az egypetéjűikrekre való hajlam öröklődik. Ezt azért tudom, mert apukám és nagynéném ikrek, és én veled ellentétben nem akartam ikreket. De a dokim megnyugtatott, hogy a kétpetéjű ikrek előfordulása nem növeli az ikerterhesség esélyét.
Igen, van peteérést elősegítő gyógyszer. Én Clostilbegyt (lehet, nem pontosan írtam :S ) szedtem. De ezt a hormontartalom miatt csak indokolt esetben adja a nőgyógyid. Tudtommal ezek a peteérlelők megnövelik a többes peteérés esélyét és így több kétpetéjű iker születik. Nekem mondjuk egy kislányom lett a gyógyszer mellett. Azt nem tudom, hogy az egypetéjű ikrek valószínűségét lehet e növelni valamivel.
2/2 anonim válasza:
SZIA ÉN IS A CLOSTYLBEGYT TABLETTÁT AJÁNLOM NEKED.ÉN IS HASONLÓ CIPŐBEN JÁROK MINT TE.AZ ÁRA2800FT ÉS EZ 3 HÓNAPRA ELÉG ÉS MEGNÖVELI AZ IKERTERHESSÉGET.IGAZ NEKEM AZÉRT ÍRTA FEL A NŐDOKIM(AKIT NAGYON KEDVELEK,JO ORVOS),HOGY NÖVELJE A TEHERBEESÉSEMET,DE ÍGY TITOKBA ÖRÜLNÉK HA IKREIM LENNÉNEK.SOK ANYUKA KISMAMA ELKÉPED,"HÜLYÉNEK TARTJA"AZ EMBERT HA MEGHALJA HOGY IKREKET AKAR,EZT MONDJÁK NEM ELÉG NEKI 1 GYEREK NEM TUDJA MIT VÁLAL.ÉN AZT MONDOM MINDENKI SZUVENIL JOGA MIT SZERETNE HA TE IKREKET AKKOR KÍVÁNOK SOK SIKERT HOZZÁJUK.MEGADNÁM AZ EMAL CÍMEM HA SZERETNÉL BÁRMIT KÉRDEZNI,TARTANI VALAKIVEL A KAPCSOLATOT FOLYAMATOSAN,EGY HASONLÓ CIPŐBEN JÁRÓ NŐVEL:habzsolina@citromail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!