Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi a véleményetek erről a 21....

Mi a véleményetek erről a 21. napi véreredményről?

Figyelt kérdés

Szerintetek elég ez a progi, nem kellene pótlás?

Ösztrogén nem sok?

[link]

2022. ápr. 21. 19:45
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Szia. Nem lett :(
2022. jún. 1. 10:05
 12/20 anonim ***** válasza:
Óh sajnálom.:(( az orvos mit mondott az eredményedre?
2022. jún. 1. 21:26
 13/20 A kérdező kommentje:
Teljesen jónak találta. De igen indulunk a meddőségibe, exemmel két évig próbálkoztunk és nem jött össze. Jelenlegi párommal már több mint egy éve és egyszer jött össze, az a terhesség is vetelessel végződött.
2022. jún. 2. 08:22
 14/20 anonim ***** válasza:
A progeszteront nem találta kevésnek az orvos? Nekem is hasonló lett és nekem azt mondták, hogy progeszteronpótlás kell, mert az megállapítható, hogy volt ovu, viszont baba megtartásához kevés, ahhoz 40-50-es kellene...én pl barnázok a 30as progeszteronommal, már mensi előtt 7-8 nappal :/
2022. aug. 20. 15:49
 15/20 A kérdező kommentje:
Azt mondta határeset, de pótolni még nem kell
2022. aug. 21. 12:06
 16/20 anonim ***** válasza:
A pótlásnak spontán ciklusban semmi értelme nincs, nem javítja a fertilitást. Az alacsony progeszteron szint mindig csak következmény, az elégtelen tüszőérés és/vagy elégtelen ovuláció következménye. Ezt kell kezelni, nem a hiányt pótolni, mert az nem ér semmit, nem javít a teherbeesési arányon.
jan. 25. 11:36
 17/20 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Köszi a tippet, másnak biztos hasznos lesz a válaszod, számomra okafogyott a dolog, összejött a baba. Pcos volt a probléma, amiatt volt alacsony a progim is.
jan. 25. 17:10
 18/20 anonim ***** válasza:

Gratulálok! Ez mondjuk alátámasztja azt, amit írtam:)

Végül hogyan sikerült a baba?

jan. 25. 17:16
 19/20 A kérdező kommentje:

Nem orvosi segítséggel jött, ugyanis tojt a fejemre az összes. :)

Úgyhogy nem, nem feltétlen támasztja alá az előző kommented…

A megoldás számukra a fogamzásgátló lett volna, mikor baba volt a cél.

A megoldás az lett, hogy elolvastam nem egy orvosi könyvet, kutattam, hogy melyik hormonra mi milyen hatással van, így számomra mi lenne a megfelelő kezelés és nekialltam aszerint, amit én jónak gondoltam.

Ha az orvosi segítségre vártam volna, mé mindig a fejemet vakarhatnám a semmittevésük miatt.

jan. 25. 19:43
 20/20 anonim ***** válasza:
És saját kútfőből mit használtál, hogy sikerült teherbe esni? Mert azt nem írtad le.
jan. 25. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!