Reggeli hő 36.2 nem esett le?
Figyelt kérdés
1.jén volt meg az alap hőm 35.4 szokott lenni lehet sikerul a baba?2022. ápr. 21. 06:40
1/15 A kérdező kommentje:
Bocsi a buta kerdesert nem igazan ertek ehhez
2022. ápr. 21. 06:41
2/15 anonim válasza:
Hol tartasz a ciklusban? Késik már a menzeszed? Én nem szoktam méregetni. A saját tapasztalatomat tudom csak leírni: mikor nekem sikerült a baba, az volt a furcsa, hogy úgy éreztem, mintha lázas lennék. Megmértem, és 37 körül volt a testhőmérsékletem.
3/15 anonim válasza:
Még annyit hozzáfűznék, hogy akkor már késett pár napja.
4/15 A kérdező kommentje:
De hogy is nem késik mint írtam 1.jén volt meg. Csak olvastam ha volt ovu akkor fent marad a hő
2022. ápr. 21. 07:35
5/15 anonim válasza:
Igen, ovu után magasabb a hő, de az nem jelenti azt, hogy sikerült a baba. Ez majd akkor derül ki, ha késik.
6/15 A kérdező kommentje:
Ja értem akkor még várok van még idő és ha nem sikerült akkor mikor esik le a hőmérséklet?
2022. ápr. 21. 09:08
7/15 anonim válasza:
Gondolom a progeszteron szinttel lehet kapcsolatban. Ha nem sikerült a megtermékenyülés, akkor jelentkezik a menstruáció, leesik a hő, a progi szint is, és kezdődik minden előről.
8/15 anonim válasza:
A menstuació előtt valamivel, ill a menzesz jelentkezésekor esik le a hő, ha terhes vagy, akkor magasan marad.
9/15 A kérdező kommentje:
Ja akkor a lényeg az hogy most addig fent marad a hő amíg meg kéne jönnie ha meg jön akkor le esik ha nem akkor marad nem esik le?még annyi hogy ha nem sikerült a baba akkor menzesz előtt esik le a hő?
2022. ápr. 21. 09:20
10/15 anonim válasza:
Általában igen. A magas hő csak annyit jelent egyelőre, hogy volt ovulációd. Hogy sikerült- e a baba, majd akkor derül ki, ha nem jön meg a vérzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!