Mindenkinél jellemző a sűrű fehér folyás, mielőtt kiderül a terhessége?
Figyelt kérdés
Nekem elég sűrűn van ilyen folyásom, minden különösebb ok nélkül, és fertőzésem sincs, már többször megvizsgáltattam magam.Most viszont már a 3. hónapja minden peteérés után halványzöld, már-már neonszínűvé válik a folyás, és egészen a mensiig tart.Beteg nem vagyok, rendszeresen tisztálkodom (mielőtt valaki a szappant javasolná :-) ), és csak Elevitet szedek, amit korábban nem.A dokim azt mondja nincs baj, de engem azért zavar ez a különös szín.2007. dec. 31. 13:57
1/2 anonim válasza:
Nem igazán értem a kérdést a magyarázatot elolvasva. Nekem a pozitív teszt előtt tejszerű folyásom volt. Aztán sűrűbb lett.
A neonszínt meg a halványzöldet sajnos nem tudom. Nem lehet hogy az Elevittől?? Én nem szedem azt úgyhogy nem tudom.
Amúgy a szappant nem javaslom tisztálkodásra :) Inkább a Laktcyd Femina intim mosakodó gélt!
6 hetes kismami
2/2 anonim válasza:
Szia! Én néhány napja tudtam meg, hogy babát várok. Nálam nem jelentkezik a sűrűbb folyás, de ez mindenkinél más. Érdeklődj az orvosodtól, főleg a színét illetően, ő biztos meg tud nyugtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!