Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha eddig nem volt rám jellemző...

Ha eddig nem volt rám jellemző a folyás peteéréskor, akkor hogyan veszem észre, h épp pém van? Lent

Figyelt kérdés

Iszom a málnalevél-teát (ma vagyok a 9.ck-on),hátha segít a peteérésben,mert fél éve próbálkozunk a babával,eddig semmi,nem vesztek a teával semmit,gondoltam kipróbálom.

Ha eddig nem igazán vettem észre tojásfehérjés folyást,v bármi mást,akkor nincs is pém?Hogyan fogom észrevenni,h át kellene váltani a palástfűre,mert volt már pé?A ciklusaim ált.31 naposak,most 29 napra jött meg.Igazítsam az előző hónapokhoz a középidőt?Félek,h most a teától megváltozik a ciklus hossza,és átlépek a pé felett.... :(

Tanácsoljatok vmit,akinek volt már hasonló gondja.(jah,és nem hőmérőzök)

Bocsi a hosszú kérdésért.

Köszi mindent.

2010. jún. 19. 13:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem sincs és nem is volt semmi jel a peteéréskor!

Általában 32 naposak a ciklusaim! Én elmentem UH-ra és pontosan tudtam, mikor van peteérésem! Egyébként, azt mondta Nekem a Czeisel professor, hogy az a biztos, ha a 12. naptól a 17. napig (betartva a 24 óra kihagyást), minden nap próbálkozunk! És 2X is bejött!! *-*

Van peteérést kimutató teszt is a gyógyszertárban, azt hiszem!

2010. jún. 19. 15:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Vegyel ovu tesztet,es ha altalaban 29naposak a ciklusaid akkor a menszid elsö napjatol kell szamolnod 15napot-akkor van peteérésed elvileg(ha nincs nöi problémád).5db van a csomagban, es a 15.naptol elkezded csinalni kb ugyanabban az idöben mindennap es nem elsö vizeletböl hanem 10 es 20 ora között.Fokozatosan kell erösödnie a teszt csiknak es amikor a legerösebb azutan 24-48 orara ra van ovulacio-tehat akkor eshetsz a legkönyebben teherbe.Jo ha nem telik el 48 ora es akkor vagytok együtt.En igy tudom.Remelem tudtam segiteni:)
2010. jún. 19. 18:27
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Akkor nem marad más,mint az ovu teszt.Annyit viszont észre szoktam venni,h néha görcsöl a hasam,mint mikor meg akar jönni,akkor lehet akkor van pé.Volt már úgy hónap,h szinte mindennap együtt voltunk,v h alig párszor,és se így se úgy nem jött össze a baba.Most a kétnaponkénti verziónál tartunk,ez hátha bejön.
2010. jún. 20. 11:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen ezek afajdalmak amiket irtal jelzik a peteérést altalában.Nalam is igy van.De az ovuteszt nagyon jo dolog es egyszerübbe teszi a dolgotokat:)
2010. jún. 20. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!