Ha eddig nem volt rám jellemző a folyás peteéréskor, akkor hogyan veszem észre, h épp pém van? Lent
Iszom a málnalevél-teát (ma vagyok a 9.ck-on),hátha segít a peteérésben,mert fél éve próbálkozunk a babával,eddig semmi,nem vesztek a teával semmit,gondoltam kipróbálom.
Ha eddig nem igazán vettem észre tojásfehérjés folyást,v bármi mást,akkor nincs is pém?Hogyan fogom észrevenni,h át kellene váltani a palástfűre,mert volt már pé?A ciklusaim ált.31 naposak,most 29 napra jött meg.Igazítsam az előző hónapokhoz a középidőt?Félek,h most a teától megváltozik a ciklus hossza,és átlépek a pé felett.... :(
Tanácsoljatok vmit,akinek volt már hasonló gondja.(jah,és nem hőmérőzök)
Bocsi a hosszú kérdésért.
Köszi mindent.
Szia!
Nekem sincs és nem is volt semmi jel a peteéréskor!
Általában 32 naposak a ciklusaim! Én elmentem UH-ra és pontosan tudtam, mikor van peteérésem! Egyébként, azt mondta Nekem a Czeisel professor, hogy az a biztos, ha a 12. naptól a 17. napig (betartva a 24 óra kihagyást), minden nap próbálkozunk! És 2X is bejött!! *-*
Van peteérést kimutató teszt is a gyógyszertárban, azt hiszem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!