Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem várt napján mentem dokihoz...

Nem várt napján mentem dokihoz, lehetek attól terhes, hogy nem látott semmit még?

Figyelt kérdés
ma 1 napja késik a cicim nagyon érzékeny, de tegnap nem látott semmit még a doki. 2 nappal ezelőtti teszt negatív volt
2022. ápr. 6. 12:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
De nem ezért mentél, ugye? Negatív teszttel. Rettenetesen korán mentél. Tesztelj holnap reggel megint.
2022. ápr. 6. 12:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nagyon korán vagy. Én 2 hetes késéssel mentem, akkor se látott még semmit. 2 hét múlvára hívott vissza, akkor már volt szívhang is.
2022. ápr. 6. 12:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

De miért mentél?

Még ha terhes is volnál, akkor sem látna semmit.

Negatív teszttel pedig a nemvárt napján végképp nem értem, hogy mit szerettél volna az orvostól...

A 6. hét előtt nem érdemes menni, de néha még akkor sem nagyon, ha kicsit később fogant a baba. Ezért is írják mindenütt, hogy a 7-8. hétre kérjen az ember lánya időpontot, ami ugye pozitív tesztet és kb. 3-4 hetes késést jelent...

2022. ápr. 6. 13:12
 4/7 A kérdező kommentje:
nem azért mentem hanem mert ha nem lesz most baba akkor átjárhatóságira kell mentem és ezt egyeztettem. Elnézést nem írtam oda.
2022. ápr. 6. 14:09
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet terhesség, de valóban túl korán mentél, hogy lásson bármit az orvos. Első gyereknél én is nagyon korán mentem (nehezen jött össze és a munkahelyem sem volt ideális terhesként), nálam sem látott az orvos akkor még semmit. Két hétre rá mentem vissza, akkor már volt szívhang is (6+4 hetes voltam).
2022. ápr. 6. 14:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Pozitív teszt után el se szoktak menni rögtön orvoshoz, mert semmi nem látszik még. Akkor kb 4 hetes lehet, 2-3 hét múlva érdemes utána elmenni.
2022. ápr. 7. 10:52
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem azért mentem :) egyeztetés miatt csak akkor ha már ott voltam megvizsgált.
2022. ápr. 7. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!