Menstruáció, 2 hét múlva pozitív teszt??
Figyelt kérdés
Sziasztok, szerdán megyek dokihoz, de nagyon aggaszt, hogy most akkor mi van. Ha van hozzáértő, tudna valaszolni? Vagy aki járt már igy?
Szoptatok még.
Ovuteszteltem, marcius 14-15 volt pozitív, utána negatív. Együtt is voltunk a férjemmel ekkor, de utána tegnapelőttig egyáltalán nem. Na, és marc 19-én megjött, de rendesen, piros vér, nyálkahártya, minden, tartott vagy 5-6 napig. Most megint elkezdtem ovutesztelni, de fura volt, hogy 3 napja pozitív. Erre most csináltam egy hcg tesztet és full pozitív! Leugrik a csík! Attól felek, hogy mehen kívüli, de nincs azóta se vérzés, se fájdalom... így is lehetseges? Mert ha menstrualtam, ugyan hova a fenébe ágyazódott be??
Köszönök barmilyen tapasztalatot, ötletet.
2022. ápr. 4. 15:44
21/22 A kérdező kommentje:
Utána már nem jött meg, mert ismét terhes lettem, most minden rendben, ma mérték 9 mm-nek és szívhang is van. Minden jó, ha a vége jó 😁
2022. júl. 14. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!