Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menstruáció, 2 hét múlva...

Menstruáció, 2 hét múlva pozitív teszt??

Figyelt kérdés

Sziasztok, szerdán megyek dokihoz, de nagyon aggaszt, hogy most akkor mi van. Ha van hozzáértő, tudna valaszolni? Vagy aki járt már igy?

Szoptatok még.

Ovuteszteltem, marcius 14-15 volt pozitív, utána negatív. Együtt is voltunk a férjemmel ekkor, de utána tegnapelőttig egyáltalán nem. Na, és marc 19-én megjött, de rendesen, piros vér, nyálkahártya, minden, tartott vagy 5-6 napig. Most megint elkezdtem ovutesztelni, de fura volt, hogy 3 napja pozitív. Erre most csináltam egy hcg tesztet és full pozitív! Leugrik a csík! Attól felek, hogy mehen kívüli, de nincs azóta se vérzés, se fájdalom... így is lehetseges? Mert ha menstrualtam, ugyan hova a fenébe ágyazódott be??

Köszönök barmilyen tapasztalatot, ötletet.

2022. ápr. 4. 15:44
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Még mindig nem csináltak egy vérvételt sem?
2022. ápr. 22. 16:25
 12/22 A kérdező kommentje:
Nem. A doki szerint ne aggódjak, ha 1 het mulva se latszik semmi, jön a vervetel meg a másodvélemény.
2022. ápr. 22. 18:23
 13/22 anonim ***** válasza:

Én április 5 re nem vártam 14.én 10mm petezsákot látott, 5 nap múlva szikhólyag, embriót.

Nem értem a dokidat mire vár?

Ennyi idő alatt valamit csak kéne látni, vagy megkeresni mi van?

2022. ápr. 22. 19:22
 14/22 A kérdező kommentje:
Hát valószínűleg méhen kívüli, de meg mindig nem talaljak. 7+5 lennék, méhen belül semmi, a fele nyalkahartyát le is dobta, de a hcg 1495. Az túl sok ahhoz kepest, hogy méhen belül nincs semmi, de túl keves egy okes terhesseghez. Nulla tünetem van. Holnap befektetnek. Majd megirom, mi lett.
2022. ápr. 28. 18:07
 15/22 anonim ***** válasza:
Kitartást kívánok kedves kérdező! Nagyon sajnálom, hogy nem méhen belül van :(
2022. ápr. 28. 20:50
 16/22 A kérdező kommentje:
Nem tudjuk már meg, hol volt, de a hcg megy lefelé, 1127 volt ma. Nem fog kelleni műteni, elintézi a szervezetem. Nagyon megkönnyebbültem. Remélem, segít ez a kérdés valakinek a jövőben. Ha nem látszik a méhben, az rendellenes! Nem reménykedni kell, hanem utanamenni!
2022. máj. 2. 16:42
 17/22 anonim ***** válasza:
Elkezdtél vérezni? Nekem annó gyógykaparást csináltak. Nekem sem látták sehol.
2022. máj. 2. 17:56
 18/22 A kérdező kommentje:
Véreztem a múlt héten 2 napig, akkor 14-ről 7-re csökkent a nyalkahartya vastagsaga. Egyelőre nem kell semmit csinalni. Lehet, hogy a petefeszekben volt, mert látott a doki az első uh-n ott egy cisztát, arra tippel, hogy esetleg az lehetett, mert már nincs ott.
2022. máj. 3. 09:37
 19/22 A kérdező kommentje:
Május 6-ra lement a hcg-m 704-re, és masnap elkezdtem verezni. 2 és fél hetig tartott, elmúlt már. Nincs további teendőm, ennyi volt. Nem lattak sehol semmit most se.
2022. máj. 25. 12:40
 20/22 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy túl vagy rajta és megúsztad műtét nélkül. Sokat gondolkodtam rád, hogy mi lehet veled.
2022. máj. 25. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!