Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok a tesztről, az...

Mit gondoltok a tesztről, az egyik 6, a másik 10 perc?

Figyelt kérdés

Nem várt napján vagyok. 6 perc után láttam egy második csíkot, de száradáskor (10 perc) mintha harmadik is lenne. Visszanéztem a 6 perceset és azon is dereng valami fenn. Lehet csak a szivacsos rész szélét látom két oldalt és nincs második se? Vagy hibás a teszt? Ti mit gondoltok? Maradt némi reményem? Ma veszek egy 10est is. Délután megcsinálhatom azt vagy szerintetek inkább várjak holnap reggelig?

Köszönöm a segítséget.

[link]

2022. ápr. 4. 06:03
 1/10 anonim ***** válasza:
43%
Ez pozi lesz, csinalj egy predit, akkor tuti kiderul, hajrá ☺️🤞
2022. ápr. 4. 06:19
 2/10 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem várd meg hogy késsen és csak időn belül nézd a tesztet. Akkor majd nem itt kell kérdezgetned
2022. ápr. 4. 06:32
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél bármilyen 10-es tesztet,nem muszáj pont predit venni ami néha álpozit mutat:D

Teljesen mindegy milyen teszt mert ha terhes vagy akkor mutatja.

Ez pozinak tűnik eddig de időn túl van szóval értékelhetetlen így.

Délután is csinálhatsz ha nagyon izgulsz és reggel mindenképp csináld meg.

Ha az is halványan pozi lesz akkor már reménykedhetsz de leginkább akkor ha már a 25-ös is jelez a késés után 2-3 nappal.

2022. ápr. 4. 06:44
 4/10 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem a 10 perc még bőven jó és az pozitív. De nézd meg egy másik tesztel ha lehet 10es legyen.
2022. ápr. 4. 06:45
 5/10 anonim ***** válasza:
64%
Esélyes. Nekem predi sosem volt álpozitív. Délutániból pár nappal előtte kimutatta- megéreztem, mert előtte este nem bírtam meginni egy deci bort, és a mosdóban landolt. :)
2022. ápr. 4. 06:47
 6/10 A kérdező kommentje:

2-es. Ami 6 percen belül volt (bal oldali) azon is látszott a 2. Csík és az időn belül van csak ezért mertem megkérdezni egyáltalán, de köszönöm.

Akkor egyenlőre megpróbálom elengedni a reményt. Veszek 10es teszt és megcsinálom majd.

2022. ápr. 4. 07:23
 7/10 anonim ***** válasza:
Ok!Sok sikert!
2022. ápr. 4. 07:29
 8/10 anonim ***** válasza:
79%
Azért att tudjátok ha a 10 perc nem időn túl van.és ott szép pozi
2022. ápr. 4. 08:42
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Mindenkinek. Ellőttem a predictor earlyt. 1 percen belül ott volt a második. 😊
2022. ápr. 4. 10:39
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok! Első voltam, szinte biztos voltam benne. 😊
2022. ápr. 4. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!