Lassan 3 hónapja nincs meg norcolut-ot szedek 2x2 ma
fogyott el ?
Figyelt kérdés
Nagyon gorcsolok ez normális mikor fog még jönni? Utána egyből lehet próbálkozni babával?
2022. márc. 30. 20:20
1/9 anonim válasza:
Jézusom, ennek a gyógyszernek brutál mellékhatása van. És még mennyi minden mellett ellenjavallt! :O
2022. márc. 30. 20:41
2/9 A kérdező kommentje:
Pl ??érdekelne kinek mi
2022. márc. 30. 20:51
3/9 anonim válasza:
Minek szedtél ilyen hosszan norcolutot?
2022. márc. 31. 00:02
4/9 A kérdező kommentje:
5 napig szedtem mert mint írtam nem jött meg a menstruációm
2022. márc. 31. 06:14
5/9 anonim válasza:
Ja. A kérdésből úgy értettem 2 hónapja szeded.
Az abbahagyás után 4-5 nap általában.
2022. márc. 31. 19:10
6/9 A kérdező kommentje:
És ha nem jönne meg akkor ?
2022. ápr. 1. 10:36
7/9 anonim válasza:
Meg fog jönni pár nap után. Ez igazából egy megvonásos vérzést csinál mint a fogamzásgátlók pl
Magas lesz szedés alatt a progeszteronszinted, mivel abbahagyod ez lecsokken ami azt az üzenetet adja a testednek h nincs baba így a mehnyalkahartya levalik. Mivel az nem tudni milyen vastag volt lehet h enyhe vérzésed lesz vagy barnázàs de az is lehet erősen megjön majd.
Ha a doki nem kúraszerűen írta fel a szedését akkor lehet próbálkozni babával remélve h kicsi beinditja a szervezeted a gyógyszerek és elindul egy peteérés, de mivel 3 hónapja nem jött meg, szerintem ennek az okát lenne érdemes előtte kezelni, mert simán lehet ha rossz valamelyik értéked hogy ha össze is jön a baba elvetélsz.
2022. ápr. 2. 03:49
8/9 A kérdező kommentje:
Akkor várok annyi hogy iszonyatosan gorcsolok
2022. ápr. 2. 15:26
9/9 anonim válasza:
Nekem is azt irtak fel, hogy meghozza a menzeszem. Csak meg tovabb vekonyitotta az amugyis mar vekony mehnyalkahartyam. A harmadik doki vegre nem Norcoluttal es Clostylobegyttel akarta megoldani a problemat, hanem kiderult a pcos, eletmodvaltas jott, fokent etrendvaltas hormontornaval kiegeszitve, mellette 3 honapig szedtem a Merckformint (1x1000-eset asszem), es utana vegre megjott magatol, eltuntek a cisztaim is. 2 gyerekem is szuletett mar azota.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!