Hogy a legnagyobb az esélye, hogy ikreim legyenek? közvetlen menstruáció előtt?
még nem vagyok terhes, de melyik lehet az az időszak, amikor 2 pete van a méhben?
az egyik gondolom menstruáció előtt, a másik is akkor jön le a petefészekből?
van rá mód, hogy kiszámoljam mikor a legnagyobb az esélye?
mert jó lenne egy füst alatt előrukkolni a testvérkével is
Szörnyű...a megjegyzésem csak annyi,hogy "volt már több abortuszom"...ami megérzésem szerint nem vetélést jelent a kérdező szájából.
Örüljön ha lesz még gyereke.
Na figyu, elmondom most Neked hogy lehetnének ikreid...a módszer 100 %-ban megbízható!
este pontban éjfélkor menj ki a fürdőszobába egy gyertyával, nézz a tükörbe és kezd el hangosan üvölteni 10 szer egymás után hogy: CAPITULATUS!!!!!!
Majd mikor a párod felriad és berohan hozzád a fürdőbe fordítsd a pálcát a férfiassága felé és üss rá egyet miközben teli torokkal ordítod hogy : Comikulissimus !!
Így már tuti ikreid lesznek! Nos ezen kívül ha fiú ikreket szeretnél akkor a Comikulissimus után mormold a Vipera ivaneska varázsigét ha lány ikreker szeretnél akkor pedig Colloportus szót.
Mivel csak ikreket írtál most nem avatlak be a 6.os ikrek rejtelmeibe de fordulj hozzám bizalommal!
Továbbá így nem kell őket ki sem hordanod, 9 hónap múlva a Vatera futár egy ezresért házhoz viszi őket!!
A kiejtésre nagyon figyelj, ha rosszul mondod a szavakat a végén kiskutyáid lesznek!!
SOK SIKERT ÉS JÓ VARÁZSLÁST!!!
Komolyra fordítva a szót pedig annyira nem vetted a fáradságot hogy értelmezd amit írtak neked, hisz mikor leírták helyesen a dolgokat Te ezt írtad:
fiú babánál mi is a lényeg? azt nem értem.
ha a hím ivarsejtek lassabbak, akkor a férfi sperma milyenségétől és nem a petétől függ a neme a gyereknek. nem?
és még ezt is :
amúgy abból kiindulva, hogy havonta menstruálunk és két petefészkünk van, szerintem nem kéthavonta szállingózik le az egyikből egy pete, hanem amikor az egyik a méhben van, a másik is fejlődget és amikor az egyik repedni fog, a másik már le jött a méhbe.
ha
BORZALOM!!!
ok a benszülöttek sem tudtak mindent, még is szaporodtak
ok majd tanulgatom a témát
annyit azért még hozzáfűznék, hogy nem spontán vetéléseim voltak, hanem művi
tehát könnyen teherbe esem
ami a táplálkozást illet, természetes hogy arra oda fogok figyelni, már a teherbeesés előtt
és ez miatt volt nehéz viselnem a 3.hónapos terhességet is, pláne, hogy azt nem is akartam, utáltam, hogy bennem van valami, amitől ráadásul fáradt vagyok és hova híztam???tokára! csodás volt.
köszönöm a türelmeteket.
utsó kérdés:
melyik nap a peteérés napja? a ciklus közepének közepe?
és azt tudom, hogy nem menstr. előtt az igazi, csak arra gondoltam akkor hátha elindult a másik
de rendben az elméletem totál téves tudom.
Minek kell neked tudnod, hogy mikor van a peteérés? Úgy látom megy neked a teherbeesés anélkül is, mint a karikacsapás. Az egy dolog, hogy könnyen teherbe esel, de azért 3 abortusz már okozhat károsodást, és a terhesség később kimenetelét negatívan befolyásolhatja, vetélés, koraszülés, csak hogy többet ne említsek. És 3? Azért ez már durva.
Mostmár megfordult a fejembe, hogy tuti kamu kérdés, mert nem létezik, hogy ennyire hülye ember rohangál szabadlábon.
ez most csak vicc igaz ??? tuti kamu kérdés....
ha mégsem akkor légyszi ne szaporodj...az meg hogy több abortuszod is volt...hát csodás...szegény babák
és 3 hósan vetetted el ? és képes vagy ilyet írni hogy utáltad hogy benned volt ??? undorító amit írsz!
ne csodálkozz hogy ha nem lehet több gyereked, amúgy sem érdemled meg...
Hogy tudtál életbe maradni ennyi ésszel????
A csodálatos génekről meg annyit, hogy lehet, hogy nincs beteg a családban, de annyira úgy látszik mégsem jó, hogy ennyire kevés értelmet sikerült örökölnöd. Vagy te vagy a kakukktojás.
A ciklus közepének a közepe:Peteérés a menstruációtól VISSZASZÁMOLVA 14.-ik napon van tehát akkor tudod kiszámolni hozzávetőleges pontossággal a peteérést ha a ciklusaid szinte mindíg u.a.naposak valamint egyéb fizikális változások is jelezhetik a peteérést amit nem írok le,olvasgass kicsit ezekkel kapcsolatban akár itt az oldalon is!Mostmár írd meg légyszi,hogy fiú vagy,vagy csak unatkozol és szórakoztatni akarsz minket mert
1.-ennyire ostoba még egy általános iskolás sincs
2.-három terhesség után bízom benne,hogy már túl vagy a 18.-on(hová jutna a világ)
3.-három hónapos terhességet művi úton a magyar törvények szerint csak kivételes esetekben szakítanak meg,ha pl.a magzatnak fejl.rendellenessége van(ami ugye a tökéletes génjeidet tekintve lehetetlen)vagy ha az anya élete veszélyeztetve van
Tehát még annyit írj légyszi,UNATKOZTÁL?
Cserébe a szorgalmas okítgatásomért ennyi jár!!!!
igen elmúltam 18
21 vagyok
az első babát akartam, gyerekfejjel, szerelmesen és a szülők beszéltek az abortuszra(tanulok, nem bírom eltartani stb) és mentünk 3 hónaposan mindenhol előre vettek az orvosok
a másodiknál megerőszakoltak. amit igenis utáltam, hogy bennem van
tájékozódni fogok minden oldalról a hiányosságaim miatt.
szomorú vagyok az ítéleteitektől
köszönöm a válaszokat
írnék pár év múlva ha terhes lennék, hogy ikrek lettek e
sajnálom, hogy nem javasoljátok nekem magát a gyerekvállalást
hát igen, inkább a kisebbség szaporodjon, ne én
minden jót mindenkinek, annak is, aki rosszat kívánt nekem
A kiebbséget ebbe ne keverjük bele, annak semmi köze ahhoz, hogs neked milyen értelembeli hiányosságaid vannak. Mert azért ne haragudj, de 21 évesen ilyen butaságokat összebeszélni...
Már a kérdés maga gáz volt, de a kommenjeiddel még rá is kontráztál.
Egyébként a te dolgod, hogy mit szeretnél, és hogy majd mit hoz neked a jövő, azt majd meglátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!