Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy a legnagyobb az esélye,...

Hogy a legnagyobb az esélye, hogy ikreim legyenek? közvetlen menstruáció előtt?

Figyelt kérdés

még nem vagyok terhes, de melyik lehet az az időszak, amikor 2 pete van a méhben?

az egyik gondolom menstruáció előtt, a másik is akkor jön le a petefészekből?

van rá mód, hogy kiszámoljam mikor a legnagyobb az esélye?

mert jó lenne egy füst alatt előrukkolni a testvérkével is

2010. szept. 14. 16:31
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:

Szörnyű...a megjegyzésem csak annyi,hogy "volt már több abortuszom"...ami megérzésem szerint nem vetélést jelent a kérdező szájából.

Örüljön ha lesz még gyereke.

2010. szept. 14. 22:16
 22/40 anonim ***** válasza:

Na figyu, elmondom most Neked hogy lehetnének ikreid...a módszer 100 %-ban megbízható!

este pontban éjfélkor menj ki a fürdőszobába egy gyertyával, nézz a tükörbe és kezd el hangosan üvölteni 10 szer egymás után hogy: CAPITULATUS!!!!!!

Majd mikor a párod felriad és berohan hozzád a fürdőbe fordítsd a pálcát a férfiassága felé és üss rá egyet miközben teli torokkal ordítod hogy : Comikulissimus !!

Így már tuti ikreid lesznek! Nos ezen kívül ha fiú ikreket szeretnél akkor a Comikulissimus után mormold a Vipera ivaneska varázsigét ha lány ikreker szeretnél akkor pedig Colloportus szót.

Mivel csak ikreket írtál most nem avatlak be a 6.os ikrek rejtelmeibe de fordulj hozzám bizalommal!

Továbbá így nem kell őket ki sem hordanod, 9 hónap múlva a Vatera futár egy ezresért házhoz viszi őket!!

A kiejtésre nagyon figyelj, ha rosszul mondod a szavakat a végén kiskutyáid lesznek!!

SOK SIKERT ÉS JÓ VARÁZSLÁST!!!

Komolyra fordítva a szót pedig annyira nem vetted a fáradságot hogy értelmezd amit írtak neked, hisz mikor leírták helyesen a dolgokat Te ezt írtad:

fiú babánál mi is a lényeg? azt nem értem.

ha a hím ivarsejtek lassabbak, akkor a férfi sperma milyenségétől és nem a petétől függ a neme a gyereknek. nem?

és még ezt is :

amúgy abból kiindulva, hogy havonta menstruálunk és két petefészkünk van, szerintem nem kéthavonta szállingózik le az egyikből egy pete, hanem amikor az egyik a méhben van, a másik is fejlődget és amikor az egyik repedni fog, a másik már le jött a méhbe.

ha

BORZALOM!!!

2010. szept. 15. 12:48
 23/40 A kérdező kommentje:

ok a benszülöttek sem tudtak mindent, még is szaporodtak

ok majd tanulgatom a témát

annyit azért még hozzáfűznék, hogy nem spontán vetéléseim voltak, hanem művi

tehát könnyen teherbe esem

ami a táplálkozást illet, természetes hogy arra oda fogok figyelni, már a teherbeesés előtt

és ez miatt volt nehéz viselnem a 3.hónapos terhességet is, pláne, hogy azt nem is akartam, utáltam, hogy bennem van valami, amitől ráadásul fáradt vagyok és hova híztam???tokára! csodás volt.

köszönöm a türelmeteket.

utsó kérdés:

melyik nap a peteérés napja? a ciklus közepének közepe?

és azt tudom, hogy nem menstr. előtt az igazi, csak arra gondoltam akkor hátha elindult a másik

de rendben az elméletem totál téves tudom.

2010. szept. 15. 13:00
 24/40 A kérdező kommentje:
köszi a Ceizel Endrés tippet :)
2010. szept. 15. 13:16
 25/40 anonim ***** válasza:

Minek kell neked tudnod, hogy mikor van a peteérés? Úgy látom megy neked a teherbeesés anélkül is, mint a karikacsapás. Az egy dolog, hogy könnyen teherbe esel, de azért 3 abortusz már okozhat károsodást, és a terhesség később kimenetelét negatívan befolyásolhatja, vetélés, koraszülés, csak hogy többet ne említsek. És 3? Azért ez már durva.

Mostmár megfordult a fejembe, hogy tuti kamu kérdés, mert nem létezik, hogy ennyire hülye ember rohangál szabadlábon.

2010. szept. 15. 13:23
 26/40 anonim ***** válasza:

ez most csak vicc igaz ??? tuti kamu kérdés....

ha mégsem akkor légyszi ne szaporodj...az meg hogy több abortuszod is volt...hát csodás...szegény babák

és 3 hósan vetetted el ? és képes vagy ilyet írni hogy utáltad hogy benned volt ??? undorító amit írsz!

ne csodálkozz hogy ha nem lehet több gyereked, amúgy sem érdemled meg...

2010. szept. 15. 13:24
 27/40 anonim ***** válasza:

Hogy tudtál életbe maradni ennyi ésszel????

A csodálatos génekről meg annyit, hogy lehet, hogy nincs beteg a családban, de annyira úgy látszik mégsem jó, hogy ennyire kevés értelmet sikerült örökölnöd. Vagy te vagy a kakukktojás.

2010. szept. 15. 13:45
 28/40 anonim ***** válasza:

A ciklus közepének a közepe:Peteérés a menstruációtól VISSZASZÁMOLVA 14.-ik napon van tehát akkor tudod kiszámolni hozzávetőleges pontossággal a peteérést ha a ciklusaid szinte mindíg u.a.naposak valamint egyéb fizikális változások is jelezhetik a peteérést amit nem írok le,olvasgass kicsit ezekkel kapcsolatban akár itt az oldalon is!Mostmár írd meg légyszi,hogy fiú vagy,vagy csak unatkozol és szórakoztatni akarsz minket mert

1.-ennyire ostoba még egy általános iskolás sincs

2.-három terhesség után bízom benne,hogy már túl vagy a 18.-on(hová jutna a világ)

3.-három hónapos terhességet művi úton a magyar törvények szerint csak kivételes esetekben szakítanak meg,ha pl.a magzatnak fejl.rendellenessége van(ami ugye a tökéletes génjeidet tekintve lehetetlen)vagy ha az anya élete veszélyeztetve van

Tehát még annyit írj légyszi,UNATKOZTÁL?

Cserébe a szorgalmas okítgatásomért ennyi jár!!!!

2010. szept. 15. 14:57
 29/40 A kérdező kommentje:

igen elmúltam 18

21 vagyok

az első babát akartam, gyerekfejjel, szerelmesen és a szülők beszéltek az abortuszra(tanulok, nem bírom eltartani stb) és mentünk 3 hónaposan mindenhol előre vettek az orvosok

a másodiknál megerőszakoltak. amit igenis utáltam, hogy bennem van

tájékozódni fogok minden oldalról a hiányosságaim miatt.

szomorú vagyok az ítéleteitektől

köszönöm a válaszokat

írnék pár év múlva ha terhes lennék, hogy ikrek lettek e

sajnálom, hogy nem javasoljátok nekem magát a gyerekvállalást

hát igen, inkább a kisebbség szaporodjon, ne én

minden jót mindenkinek, annak is, aki rosszat kívánt nekem

2010. szept. 15. 18:41
 30/40 anonim ***** válasza:

A kiebbséget ebbe ne keverjük bele, annak semmi köze ahhoz, hogs neked milyen értelembeli hiányosságaid vannak. Mert azért ne haragudj, de 21 évesen ilyen butaságokat összebeszélni...

Már a kérdés maga gáz volt, de a kommenjeiddel még rá is kontráztál.

Egyébként a te dolgod, hogy mit szeretnél, és hogy majd mit hoz neked a jövő, azt majd meglátod.

2010. szept. 15. 19:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!