Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy a legnagyobb az esélye,...

Hogy a legnagyobb az esélye, hogy ikreim legyenek? közvetlen menstruáció előtt?

Figyelt kérdés

még nem vagyok terhes, de melyik lehet az az időszak, amikor 2 pete van a méhben?

az egyik gondolom menstruáció előtt, a másik is akkor jön le a petefészekből?

van rá mód, hogy kiszámoljam mikor a legnagyobb az esélye?

mert jó lenne egy füst alatt előrukkolni a testvérkével is

2010. szept. 14. 16:31
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%

Jó gének? Mikor még egy 3 hónapnyi terhességet alig bírtál? Hogy akarsz te ikreket? 6 hónapos terhesen belerokkannál. Na meg rossz táplálkozással akarsz egészséges ikreket? Nem elég a csodálatosan jó gén!

Biológiaórán merre jártál kicsi csillag, mikor ezt a részt tanították? Fuu nagyon buta vagy.

2010. szept. 14. 18:21
 12/40 A kérdező kommentje:

a jó géneket arra értettem, hogy semmi allergia, daganat(akár ciszta),rák egyéb ilyesmi betegségek nem fordultak elő a családban

tehát tiszták a gének

még ma sincs pl egy lyukas fogam sem.

senki nem szemüveges, csak öregen a családban

a gyenge fizikumom, nem a géntől van, hanem rossz tápl-tól, persze amin változtatnék, ha

a biológiáról annyit, hogy ott csak annyit mondtak pete, méh meg gyerek

de azt, hogy milyen időközönként sasszéznak ezek bennünk, azt nem

ha az egyik érik, addig a másik egyszerűen csak van?

nem folyamatos a peteérés és távozás mindkét fészekben, csak felváltva?

de ha nekem lenne igazam.....mekkora lenne

2010. szept. 14. 18:37
 13/40 A kérdező kommentje:

:) kedves volt, hogy bíztattok, hogy egyet akarjak

mintha tőlem függne, hogy mennyi lesz :))

látom nemigen függ tőlem

2010. szept. 14. 18:40
 14/40 anonim ***** válasza:

A jó gén azért nem minden. A rossz táplálkozás a teherbeesést is negatívan befolyáslja, sőt,a kezdetekben, amikor még nem is tudsz róla, hogy úton van, fontos, hogy normálisan táplálkozz. Úgyhogy ha terhes akarsz lenni, már a próbálkozás kezdetétől kezdj el vitaminokat szedni, és normálisan táplálkozni.

Igen, amásik csak ott van addig. Ez egy hormonok által szabályzott folyamat, és úgy működik, ahogy előttem már leírták. Nem érik agyba főbe a petesejt.

Az egy dolog, hogy biológia órán nem tanították ilyen részletesen, (bár én emlékszem, hogy már akkor tanultam, hogy 1 ciklus alatt 1 pete érik meg, és felváltva, de mindegy)akkor is, azért egy felnőtt nőtöl több ismeret várható el, mert alap dolgokkal nem vagy tisztában. Amúgy meg nem menstruáció előtt lehet teherbe esni, hanem a két menstruáció között félidőben.

2010. szept. 14. 18:59
 15/40 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekek, ez nagyon nagy...!!! Itt olvasom fel a férjemnek az ágyon, de már szinte sírunk a nevetéstől....

Nagyon remélem, hogy valaki csak unatkozik.

Komolyra fordítva a szót.

Ikerterhesség esélyét kizárólag beültetéssel lehet befolyásolni.

Másrészt nagyon sajnálom a többszöri vetélésedet, de ha ennyire nehezen jön össze, igazán megelégedhetnél egyszerre egy babával is. A táplálkozásodon pedig sürgősen változtass, az is okozhatja a baba elvesztését. Peteérésed időpontját hőgörbéből vagy ovutesztből megtudod, de ált. ciklus középideje körül van, nem közvetlenül mensi előtt.

2010. szept. 14. 19:57
 16/40 anonim ***** válasza:
100%
Lombik, vagy Closty-s kezelés.
2010. szept. 14. 19:59
 17/40 anonim ***** válasza:

A baba nemét lehet befolyásolni. Az X-es lány spermák lassabbak, de tovább élnek. A fiú Y-osok pedig gyorsak, de hamarabb elpusztulnak. Így, ha peteérés napján vagytok együtt, akkor fiú lesz, ha pedig előtte mondjuk két nappal, akkor lány.

Keress rá a neten, egy Czeizel féle riportban is megmagyarázzák.

2010. szept. 14. 20:02
 18/40 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon nagy! Már a 3 hónapot nem bírtad? Mi lenne veled ikrekkel a 9.-ig????????

Majd utána......?

2010. szept. 14. 20:05
 19/40 anonim ***** válasza:
100%
Mi is itt nevetünk a párommal.Nem tudom elképzelni,hogy a kérdező ennyire buta vagy egyszerűen csak primitív.Le lehet pontozni nyugodtan...nem érdekel,de felháborító az egész
2010. szept. 14. 21:29
 20/40 anonim ***** válasza:

Ha vékony kis gizda vagy, gyenge fizikummal, rossz táplálkozással, miért akarsz ikreket? Hogy fogod kihordani őket és hogy képzeled az ellátásukat?

Nekem ikreim vannak, így tudom, hogy mit jelent az ikerterhesség és 2 pici baba együttes ellátása. Csak annyit mondanék róla: nem véletlenül van a női méh egy babára kitalálva.

Szóval gondold át, mit kívánsz...

2010. szept. 14. 21:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!