Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha negatív a teszt mindezek...

Ha negatív a teszt mindezek után is, akkor tényleg nincs baba ?

Figyelt kérdés

Sziasztok !

Olyan kérdésem lenne, most már teljesen összetörve (4 éve próbálkozunk a babával), hogy ha negatív a teszt tuti nem lehetek terhes?

Az a helyzet, hogy idén 02.03-án jött meg utoljára rendesen a szokott 5 napos periódussal.

Majd elmúlt, ahogy kell kb. egy hétre rá voltunk együtt a párommal ez pont a peteérési időszakomba esett bele, majd 02.22-én.

Na most nekem soha nem maradt ki menstruációm eddigi életem során, ellenben 03.03-án kellett volna megjönnie.

Azóta semmi.

28 napos a ciklusom mindig és tulajdonképp ovu tesztekkel és nődokis folyamatos kontroll alatt is biztos, hogy azon kevesek közé tartozom, akinek a peteérése is a 14. napon történik.

Vagyis az a legmagasabb esélyes nap.

Ekkor 03.16-án csináltam a 2. tesztet, de semmit nem mutatott ki az sem. (10-es érzékenységűeket, hogy ha korai lenne esetleg a terhességem.)

Aztán 03.17-én együtt voltunk, ugyebár a legvalószínűbb esélyes napon. Azóta se mertünk együtt lenni.

A két nappal ezelőtti (03.28) és a ma reggeli (03.30) teszt sem mutat semmit.

Holnap kellene megjönnie, annak látszata nincs és közben a terhességi tünetek egyre erősebbek.

Hüvelyi hő: 37,5. A mellem szétszakad, a hányinger mindig gyötör, olyan ételeket eszek össze, hogy normál állapotban az ember kifordulna attól. Állandóan aludnék, pedig ez soha nem volt jellemző rám. Jönnek a pattanások ismét, de nem az aprók, hanem a mélyről jövő nagyobb fajták.

Mindenestre április 5-re tudott a nőgyógyászom időpontot adni, akkor már minden kiderül.

Viszont szerintetek ez normális vagy mi lehet a háttérben ?

Még sincs baba és csak álterhes vagyok?

2022. márc. 30. 07:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
68%

". Most utána olvasgattam még telefonáltam és többen mondtak olyat is , hogy volt akinek 2-4 hónapig ugyanúgy mensije is volt és negatív tesztje, mikor már biztos volt, hogy babát vár."

Oké, most már értjük: az egyetlen elfogadható válasz számodra az, hogy terhes vagy. Hát akkor ringasd csak magad ebben az álomban minden észérv ellenére is. Csak ne itt sírd ki magad, miután pofára estél...

2022. márc. 30. 23:40
 12/16 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó ! Légy nyugodt nem ez az elfogadható válasz ! Mindenesetre hasonlóan szépeket kívánok Neked , mint Te nekünk. Ha ez rossz volt tudd be magadnak. Ha pedig unod ezt kérlek ne itt oszd azt, ami hiányos részedről is ! Köszi puszi
2022. márc. 31. 06:26
 13/16 anonim ***** válasza:
68%

11-es vagyok. Nem rémlik, hogy bármi "szépet kívántam" nektek.

Csak azt írtam, hogy vigyázz, mert ha az ember beképzel dolgokat, akkor aztán sokkal fájdalmasabb az ébredés a rózsaszín álomvilágból.

De mondom megint: a te dolgod. Ha neked így jó, akkor gratulálok az ikrekhez.

2022. márc. 31. 07:04
 14/16 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó! … ismét ..

Köszönjük, bár nem ikrek és egyke lesz egyelőre , azért jól vagyunk !

Szóval tényleg kösz.

2022. ápr. 6. 05:56
 15/16 anonim ***** válasza:
65%
Kedves Kérdező, akkor ezek szerint sikerült? :) Melyik együttlétből?
2022. ápr. 10. 05:29
 16/16 anonim ***** válasza:
40%
Ezek után úgyse fogja bevallani, hogy nem terhes. Ha a valóságban koppant is, legalább itt úgycsinálhat mintha neki lett volna igaza.
2022. ápr. 10. 06:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!