Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A kerdesem az lenne,hogy...

A kerdesem az lenne,hogy vedekeztunk es januarba tortent a dolog,de megjott azota napra pontosan mindig,nem kesett,de…?

Figyelt kérdés

De mostanaban azt erzem mintha nott volna a hasam😔

Nemmtudom eldonteni,az alhasnal erzem ezt lent a szemeremomb felett igy van egy csik ahonnan dagadtabb,de ez eddig is igy volt szerintem de mintha mas lenne!Mit gondoltok?

2022. márc. 29. 21:40
 1/9 anonim válasza:
100%

Figyi, gondolkodj logikusan.

1. védekeztetek, bár mivel aggályaid vannak, lehet nem megfelelően, de

2. Menstruálsz

Ezek mellett nem hiszem hogy lenne okod aggódni.

A pocak megnagyobbodása sok más okból lehet. Például puffadsz, vagy csak felszedtél egy kicsit.

2022. márc. 29. 21:52
 2/9 A kérdező kommentje:

Igen,viszont olvastam,hogy van olyan akk menstrual kozbe

Es az alhasnal masnak is elfordul ilyen “pukli”?

2022. márc. 29. 22:02
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

a menstruációdban észrevettél e bármilyen változást? vérzés mennyisége? színe? állaga?

a terhesség alatti vérzés az nem menstruáció, nagyon különbözik a rendes mensesedtől

a hasad meg elképzelhető, hogy pszichésen látod nagyobbnak, egyszerűen csak félsz a terhességtől és bebeszéled

védekezés gondolom akkor óvszerrel történt, esetleg a továbbiakban a saját megnyugtatásod érdekében, aktus után miután leveszi a fiú, a mosdóban engedj bele vizet és látni fogod hogy nem szivárog, azaz nem szakadt ki és akkor nyugodtabb leszel:)

2022. márc. 29. 22:09
 4/9 A kérdező kommentje:
Illetve most edzek egy ideje ezert arra is gondoltam h ott is van izom,de nem tudom van e ott lent a hasizom folytatasa vagy hasonlo
2022. márc. 29. 22:09
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem vettem eszre,most talan kevesebb volt kicsit,viszont utana meg egy mapig volt verzesem es nem csak a wc papirom ereztem hanem amikor megjott rendesen ahogy szokott megjott es olyan lett a fehernemum is
2022. márc. 29. 22:10
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

3-as vagyok

jan óta 2-3 alkalommal már menstruáltál, nem valószínű a terhesség, de ha ennyire nyugtalanít a dolog tesztelj egyet, bár a leírtak alapján majdhogynem kizárt

nyugodj meg, ha ennyire pontosan megjött és nem 1-2 napos pecsételő vérzésed van, akkor az rendes menses

2022. márc. 29. 22:12
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél már egy nyomorult tesztet
2022. márc. 29. 22:42
 8/9 anonim ***** válasza:
55%

Kerdezo, te fogyatekos vagy? :D

Csinalj akkor egy tesztet, ha terhes lennel, pozitiv lenne.

Terhesseg alatt egyebkent nincs menstruacio, ez fizikai keptelenseg, innentol kezdve mindennemu verzes koros, es akarmi is okozza, az nem menstruacio. Mert nem lehet.

2022. márc. 29. 23:10
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi ésszel ne szaporodj.
2022. márc. 29. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!