Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan kell szedni a Femibion...

Hogyan kell szedni a Femibion 0-t?

Figyelt kérdés

Ma vettem meg az első dobozzal es sehol nem találok arra segítséget hogyan kell szedni.

Melyik napszakban kell bevenni? Kell-e szünetet hagyni dobozonként? Egy dobozban 4 hetre elegendő van.

2022. márc. 29. 21:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Fogod, beteszed a szádba és lenyeled. Nem kell szünetet tartani és teljesen mindegy mikor veszed be.
2022. márc. 29. 21:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez vitamin. Akkor veszed be, amikor szeretnéd. Ugyanígy szünetet sem kell tartani. Ha lenne bármi speciális, az rá lenne írva.
2022. márc. 29. 21:09
 3/7 anonim ***** válasza:
95%

Naponta egy tablettát a főétkezés során hideg folyadékkal ajánlott bevenni, amely kiegészíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

1 perc Google 🤷🏻‍♀️

De az elottem szolok is teljesen jol mondtak

2022. márc. 29. 21:11
 4/7 anonim ***** válasza:
41%
Fontos hogy evés környékén legyen, mert nekem is és még több ismerősömnek is hányingert okozott ha éhgyomorra vettük be. Lényegében ugyanúgy mint a multivitaminnál.
2022. márc. 29. 21:15
 5/7 A kérdező kommentje:

Ezért mertem megkérdezni,hogy hogyan kell szedni mert hallottam róla hogy nem megfelelő szedés mellett hányást hányingert okoz. Köszönöm szépen mindenkinek.

Kerestem a googlbe és a Femibion oldalán is de én sajnos nem találtam semmit.

2022. márc. 29. 21:26
 6/7 anonim ***** válasza:
83%

Bármelyik online patika oldala.

Biztos hogy rajta van a dobozon is valahol.

Adagolás:

Vegyen be naponta egy tablettát kevés vízzel, lehetőleg valamelyik főétkezés során.

2022. márc. 30. 03:02
 7/7 anonim válasza:
49%
Szia! Nekem inofolicot javasolt az orvosom, illetve mondta, hogy femibionnal ki lehet egészíteni, 2 naponta elegendő beszedni. Ez gondolom mindenkinek egyéni, kérdezz rá az orvosodnál.
2022. márc. 31. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!