4 hetesen mit kellene látni az uh-on? Nem gond ha még csak a megvastagodott nyálkahártyát látta, van két pozíti tesztem.
Figyelt kérdés
2008. dec. 17. 14:07
11/18 anonim válasza:
én is tizenkét órát dolgoztam éjszaka veszélyes helyen 6 hetesen kiderült és mentem táppénzre. az alatt a két hét alatt semmi bajom se lett.(harmadik vagyok)
12/18 anonim válasza:
Lehet hogy nem lenne semmi bajom, illetve baja a babának, de azért ha már tudnám hogy ott van, nem szivesen kockáztatnék, ugyanis iszonyatos dohányfüstöt kellene szivnom a munkahelyen, illetve nehéz tálcákkal szaladgálni reggel 7-ig.... Ha lehet inkább kihagynám.
13/18 A kérdező kommentje:
viki irtam emailt
2008. dec. 17. 14:41
14/18 anonim válasza:
most néztem az előbb válaszoltam is, csak eddig feküdtem, mert véreztem egy picit reggel, és azóta is.
15/18 A kérdező kommentje:
az biztos hogy jobb lenne kihagynod, menj csak a dokihoz és irasd ki magad.
2008. dec. 17. 14:43
16/18 A kérdező kommentje:
azóta mégegyet irtam.éppen az előbb
2008. dec. 17. 14:43
17/18 anonim válasza:
Aha, olvastam, regisztráltam a babaszoba-n, csak várom hogy küldjék a belépési kódomat. Utána ott tudok irni.
18/18 A kérdező kommentje:
ok
2008. dec. 17. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!