Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Mindig gumit húzunk, ez most sem volt másként. Mindig leellenőrizzük, hogy nem lyukas-e, és egyszer sem volt az. De a 27 napos rendszerint pontos ciklus, már 1 hete késik, és teljesen kétségbe vagyok esve, ennyit még sosem késett. Olvastam, hogy stressz hatására késhet (egyetemen zh hét volt és nagyon paráztam), létezik hogy csak ennyi áll a háttérben?

Köszönöm szépen.

2022. márc. 28. 12:06
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Huh, hát ez elég durva sztori. Mármint tudom, hogy van pearl index meg minden, de ha normálisan van használva az óvszer, akkor nem kéne ennek történnie... Volt már baleset, ezért extra módon mindig ellenőrizve van, ezért nem is értettem. De ennyit még sosem késett.

Egyébként ma reggel meg is jött, tegnap is fájdogált a hasam (már egy hete) de azt hittem, hogy ez már pszichés.

Kedves #10es, megtartottátok a babát, ha szabad megkérdeznem?

2022. márc. 29. 06:59
 12/14 anonim ***** válasza:
31%
#10 A párodtól van biztosan?
2022. márc. 29. 12:00
 13/14 anonim ***** válasza:

#10 Mikrorepedés lehetett a gumin.Kis hibaszázalék de tömeggyártásban ilyen bizony előfordulhat.

Ezért mondják hogy gumi és fog.gátló a tuti.

2022. márc. 29. 14:44
 14/14 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Nagyon örülök, hogy végül megjött és most már megnyugodhattál! A babát sajnos nem tudtuk megtartani, májbetegség és egyéb egészségügyi okok miatt nekem nagyon előre kellene terveni a családalapítást, azért is kerültem padlóra emiatt, továbbá még covid oltást is kaptam, amikkor 4 hetes volt, csak sajnos én nem tudtam, az pedig genetikailag nem túl jó...

Kedves #12! Igen a páromtól volt, aki idén 9. éve a párom.

Kedves #13! Erre én is gondoltam, írtam is egy kérdést ide mennyi lehet annak az esélye, de teljesen lehurrogtak, ilyen baromságra hogy gondolhatok!

2022. márc. 30. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!