Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Februárban együtt voltunk a...

Februárban együtt voltunk a baratommal es nem viselt gumit, de sokkal mielőtt elment volna kivette. Aztán abban a hónapban 3 nappal később megjott de csak kevés barna folyás volt az tartott kb 1 hetig. Most pedig már megkéne jönnie amenstruációmnak?

Figyelt kérdés
Csinaltam tesztet, az negatív lett. Fehér folyasom ugyan ugy van neha keves, neha sok. Ez normális? Erdemesebb lenne csinálni még egy tesztet? Babát nem szeretnék még mert 17 éves vagyok.
2022. márc. 27. 06:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
64%
Valószínűleg most megtanulta a leckét és többé nem fordul elő.
2022. márc. 27. 10:12
 12/14 A kérdező kommentje:
Ő ötlete volt hogy ne, ő azt mondta hogy jobban élvezi nélküle. De megbantam hogy engedtem.
2022. márc. 27. 11:07
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Persze ő élvezi, ha terhes leszel,annak következményeit te viseled. En nem lennék egyutt egy ilyen felelőtlen emberrel. Az a minimum,hogy védekezzen.
2022. márc. 27. 11:20
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Te meg mondd meg neki, hogy jobban élvezed, ha nem kell napokig idegeskedned egy nem kívánt terhesség miatt. Vagy gumi, vagy nincs szex! Legalább is, ha nem akartok még gyereket. Egyszer becsúszik egy “upsz, elkéstem” vagy egy kis előváladék, aztán lehet babázni.
2022. márc. 27. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!