Elvileg lehetséges, hogy a peteérés a menstruáció első napjától számított 9. napra esik?
Figyelt kérdés
2010. szept. 14. 08:39
2/10 Vilcsianyuja válasza:
ha az átlagosnál rövidebb a ciklus, akkor szerintem elképzelhető.
3/10 eszo válasza:
igen..nekem is volt olyan..9-12. nap körül szokott lenni, de inkább 10-11.-en..
gondolom neked sem 30, vagy annál több napos a ciklusod..
mert nekem 24-25 volt..most a barátcserjétől az előző 27 lett..ez meg majd kiderül..remélem meg sem jön, mert már nagyon szeretnénk babát!!
4/10 A kérdező kommentje:
Fú ez érdekes. Elvileg 28 napnál hosszabb szokott lenni a ciklusom, de szoktam érezni a peteérésemet, és a 9. nap körül éreztem.
2010. szept. 14. 10:30
5/10 anonim válasza:
Szia!Én meg a másik véglet vagyok.Nekem meg 30-31 napos a ciklusom és általában 19-20. napon volt a peteérésem,de a múlt hónapban a 23. napon volt.Hmmm...Érdekes az emberi test.Nem vagyunk egyformák,csak így elég nehézkes a babatervezés.
6/10 anonim válasza:
Az érdekes, mert általában a peteérés után 14 nappal jön meg az újabb mensi. Biztos hogy akkor van ovud? Teszttel még nem próbáltad? Hőgörbe esetleg alátámasztja hogy tényleg akkor van?
7/10 anonim válasza:
Simán lehetséges! A helyedben vennék ovutesztet, ami alátámasztaná biztosan.
8/10 anonim válasza:
Én is alátámasztom, hogy nem feltétlenül peteérés után 14 nappal van a mensi. Nekem többször uh-val követett peteérésem volt. Egyszer a ciklus 21. napján, és rá 17 napra jött meg. Egyszer pedig ciklus 17. napján, és rá 15 napra volt mensim.
9/10 anonim válasza:
jó de az nem sokkal tér el a 14-től. viszont a kérdezőnél, ha 9. nap van pé, akkor fura, hogy hosszabb a ciklusa 28-nál, kevesebbnek kéne lennie.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, végül is nem akkor volt.
2010. szept. 15. 06:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!