Lehetek terhes ?

Figyelt kérdés

Az elmúlt 1,5 hónapban többször is védekezés nélkül voltam együtt a párommal.

Akarunk babát de nem görcsölünk rá ha szeretne úgy is jön majd .

21.én kellet volna meg jönnie már 3 napja késik de ezen kívül semmilyen más tünetek nincsen .

Teszteltem két különböző fákat a tesztel Is reggeliből de sajnos mind a kettő negatív lett .

Szerintetek lehet még baba vagy előfordulhat hogy korán teszteltem ?

2022. márc. 24. 12:20
 1/8 anonim ***** válasza:
28%

Előfordulhat, de kicsi rá az esély.

Ha türelmetlen vagy, menj el orvoshoz.

2022. márc. 24. 12:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet baba ha egy későbbi ovulációból van, mint a megszokott, de ha amúgy pontos a ciklusod és ma reggel teszteltél akkor azért túl sok reményt nem fűznék hozzá.
2022. márc. 24. 12:24
 3/8 A kérdező kommentje:

Még várok egy keveset az orvossal hátha ki mutatja pár nap múlva .

Egyàtalán nem pontos a cikluson ezért is reménykedek még így is hogy negatív a teszt

2022. márc. 24. 12:27
 4/8 anonim ***** válasza:
79%

1. Szerinted mégis mi a tosznak menjen orvoshoz? Azért, mert 3 napja késik neki? És szerinted ezzel az orvos mit tud csinálni?!

Az sem gond, ha egy hónap kimarad, megesik az ilyesmi, még az is teljesen normálisnak tekinthető.

2022. márc. 24. 12:39
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, mit jelent az, hogy egyáltalán nem pontos?

Milyen hosszú volt az elmúlt 1 évben a leghosszabb ciklusod? Mert a késést azzal kell számolnod...

2022. márc. 24. 12:40
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

Köszönöm a lepontozást.

Tudod, az orvos a terhességi tesztnél pontosabban meg tudja vizsgálni.

2022. márc. 24. 12:43
 7/8 anonim ***** válasza:
91%

6. te nagyon okos... Nem, nem tudja az orvos sem, még egy 5 hetes terhességből sem lát kb. semmit, pozitív teszt mellett.

3 napos késésnél max annyit tud mondani, hogy megvastagodott a méhnyálkahártya, ami vagy terhességet, vagy menstruációt jelez.

Szóval ha a kérdező ezzel sztk-ba rohan, akkor magától időt, betegektől meg esélyt vesz el. Ha pedig magándokihoz megy, akkor magától időt és pénzt vesz el. Mindkettő túl nagy áldozat a kb. semmi diagnózisért.

2022. márc. 24. 12:47
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem valószínű, ha addig nem jön meg 1 hét múlva tesztelj.

3 nap késés semmi, ha egy ciklus kimarad is normális. Orvoshoz akkor kell menni, ha lesz pozitív teszted, rá 2 hét múlva, vagy ha a második ciklus kimarad.

2022. márc. 24. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!