Miért nem esek teherbe? többi lent
Nem esek teherbe pedig már 3-4 hónapja próbálkozunk a párommal, eddig néztem ovut de már eléggé elment a kedvem a próbálkozástól a csalódások miatt. Mitől esik valaki az első hónapban teherbe vagy esetleg első alkalomkor? Tudom, hogy 1 éven belül még normális, hogy nem esek teherbe, de mégis annyira sok időnek tűnik :( ismerősömnek azt mondta az orvosa hogy 3 hónapon belül sikerülni szokott az egészséges párok többségének:/ fiatalok vagyunk (én 24 párom 27), nem dohányzunk, nem iszunk, gyorskaja néha becsúszik de az egészségünkkel nincs más probléma hála égnek. Nagyon szeretnénk már egy picit. Egyre jobban félek, hónapról hónapra (hajlamos vagyok túlaggódni a dolgokat) Valaki, tippek? Esetleg valamilyen speckó vitamin erre a célra? (multivitamint szedek)
Tényleg nem szeretném túlaggódni a dolgot, csak amíg védekeztem évekig korábban, még akkora félelemben éltem hogy esetleg óvszer mellett is teherbe esek mert már mindent is hallani... korántsem ilyen egyszerű :D
Milyenek a ciklusaid?
Hogyan követed az ovulációd?
Mikor, milyen gyakorisággal vagytok együtt?
Rendben. Igen, hallottam, hogy csak kb 20% esély van rá, úgy látszik nem könnyű elkapni azt a 20at.
3-as. Rendszeres a menzeszem, 28-9. napra mindig megjön. Számolom, hogy 14. napon van ovum kb., illetve érzem is magamon a tüneteit (nyák, mellfeszülés, hasszurka)
Ezt a férfi termékenységi tesztet megpróbáljuk akkor, köszi a tippet, nem hallottam róla, hogy patikában is lehet venni, nem kell rögtön orvoshoz szaladni.
Nekem az orvosom azt mondta,hogy rendszeres ( 2-3 naponta) nemi élet mellett fél éven belül ha nem jön össte,akkor menjek vissza és utána járunk.
Ti rendszeresen vagytok egyutt vagy ritkán csak az ovut próbálod belőni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!