Kinek lesz Március 25 ikén ovuja és próbalhozik vagy ki nem várja április 8ra :D ?
Milyen tüneteid szoktak lenni és kb hányadik dpo-tól? Szerintem is lehet már elmaradt mensi előtt is érezni, nekem is mindhárom gyerkőcömnél már voltak tünetek, csak már nem emlékszem pontosan, hogy hányadik naptól. 🙉🙈
De szeretnék már én is ilyen tesztet, mint a tiéd. Én meg csak az 5. dpo-n vagyok.
3-as vagyok.
Nem látok rajta semmit. Ne haragudj..
21-es vagyok, megjött nekem, ahogy éreztem.
Azt hiszem elengedem ezt a rágörcsölést, olvasgatást, írogatást ezzel a témával. Csak magamat spannolom vele. Van már egy 4.5 éves kisfiam, jó lenne,ha mihamarabb jönne a kistesó, de úgyis akkor jön, amikor kell. 😊
21
Én is mindig mikor megjön ezt mondom, dw nem sikerül elengednem.
Nekem a torokban a gombóc érzet, és a böfögés(nem szoktam böfögni) ezek az első tüneteim,kb 1-2 nappal a + teszt előtt kezdődnek.
2 voltam
2/25ös
Szerintem szèp halvány pozitív :-)
Tuti erösödni fog
Én mèg csak most vagyok ovulácio után egy nappal,szóval 1dpo :)
Nálam ami egyértelmü tünet szokott lenni a pozitiv teszt elött,az a mellbimbo bebarnulása
És utolsó terhesség (méhenkívüli után) óta nemérzek semmit menziig még a mellem se szokott érzékeny lenni szóval most kíváncsi leszek
Mindenkinek drukkolok hogy sikerüljön
2 vahyok 8 tól ott csak én láttam, mint ha, de a predin néha akkor is láttam ilyet ha semmi nem lesz, csak itt hamar ott volt, nem száradás után.
9tól m@r jobban látszott, és vettem másfajta tesztet azon is látszott, de az furi teszt, mert 5 percet ír, de inkább 10,15 perc mire egyértelmű.
Ez dm s príma teszt, hamar mutatja, de nem igazán erősödik míg mindegyik más jobban.
Bocsi elkalandoztam😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!