Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek lesz Március 25 ikén...

Kisnia kérdése:

Kinek lesz Március 25 ikén ovuja és próbalhozik vagy ki nem várja április 8ra :D ?

Figyelt kérdés

2022. márc. 21. 07:22
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:

Milyen tüneteid szoktak lenni és kb hányadik dpo-tól? Szerintem is lehet már elmaradt mensi előtt is érezni, nekem is mindhárom gyerkőcömnél már voltak tünetek, csak már nem emlékszem pontosan, hogy hányadik naptól. 🙉🙈

De szeretnék már én is ilyen tesztet, mint a tiéd. Én meg csak az 5. dpo-n vagyok.

3-as vagyok.

2022. márc. 30. 08:44
 32/53 anonim ***** válasza:

Nem látok rajta semmit. Ne haragudj..

21-es vagyok, megjött nekem, ahogy éreztem.

Azt hiszem elengedem ezt a rágörcsölést, olvasgatást, írogatást ezzel a témával. Csak magamat spannolom vele. Van már egy 4.5 éves kisfiam, jó lenne,ha mihamarabb jönne a kistesó, de úgyis akkor jön, amikor kell. 😊

2022. márc. 30. 08:44
 33/53 anonim ***** válasza:

21

Én is mindig mikor megjön ezt mondom, dw nem sikerül elengednem.

Nekem a torokban a gombóc érzet, és a böfögés(nem szoktam böfögni) ezek az első tüneteim,kb 1-2 nappal a + teszt előtt kezdődnek.

2 voltam

2022. márc. 30. 09:05
 34/53 anonim ***** válasza:

2/25ös

Szerintem szèp halvány pozitív :-)

Tuti erösödni fog

Én mèg csak most vagyok ovulácio után egy nappal,szóval 1dpo :)

Nálam ami egyértelmü tünet szokott lenni a pozitiv teszt elött,az a mellbimbo bebarnulása

És utolsó terhesség (méhenkívüli után) óta nemérzek semmit menziig még a mellem se szokott érzékeny lenni szóval most kíváncsi leszek

Mindenkinek drukkolok hogy sikerüljön

2022. márc. 30. 09:33
 35/53 anonim ***** válasza:
Kedves 2-es, ez szerintem is pozitív, még ha halvány is még! Nekem egyelőre annyi tünetem van, hogy sokszor fajdogál a hasam, sokszor terhelésre, pl. tegnap másfél órát sétáltam a kutyával, többrészt hegymenetben, és meg kellett állnom párszor, annyira feszült és szúrkált.. pedig már többször megtettem ezt az utat. Puffadás is van, de csak 4-én nem kellene megjönnie. Szóval én mindenképp megvárom a nemvárt napját. Illetve még lehet plusz egy-két napot, mert hátha csak késik. Szurkolok mindenkinek!!
2022. márc. 30. 17:26
 36/53 anonim ***** válasza:
(10-es vagyok). Sajnos nekem tegnap megjött, 4 nappal korábban. Pedig ilyen nem szokott lenni. 😔 Még elég gyenge, de biztos be fog jobban indulni. Remélem, nektek több szerencsétek lesz!
2022. ápr. 1. 14:27
 37/53 anonim ***** válasza:

2 vagyok

Valakivel valami hír?

Nekem már van cici fájdalom, és vicces de nekem ez is koroi tünet, olyan érzés mikor már nagyobb a baba nyúlnak a szallagok, hírtelen mozgásnál magyon kellemetlen.

A predim egyértelmű és már az

e xepilen is látszik.🥰

[link]

[link]

2022. ápr. 2. 15:09
 38/53 anonim ***** válasza:
Nekem ez a hónap tuti bukó megint. Még nem jött meg (5.én kéne), de már minden premens tünet meg van és minden teszt (predi,xepil) negatív ma. Majd következő hónapban remélem
2022. ápr. 2. 15:20
 39/53 A kérdező kommentje:
2 es hanyad dpo teszteltél ??
2022. ápr. 2. 16:48
 40/53 anonim ***** válasza:

2 vahyok 8 tól ott csak én láttam, mint ha, de a predin néha akkor is láttam ilyet ha semmi nem lesz, csak itt hamar ott volt, nem száradás után.

9tól m@r jobban látszott, és vettem másfajta tesztet azon is látszott, de az furi teszt, mert 5 percet ír, de inkább 10,15 perc mire egyértelmű.

[link]

Ez dm s príma teszt, hamar mutatja, de nem igazán erősödik míg mindegyik más jobban.

Bocsi elkalandoztam😁

2022. ápr. 2. 16:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!