Kinek lesz Március 25 ikén ovuja és próbalhozik vagy ki nem várja április 8ra :D ?
Nálam semmi különös. Vagyis elég vacakul vagyok, de ez inkább valami virus miatt (hőemelkedés,szédülés orrfolyás, tüsszögés). Nem fáj a fejem, pedig ilyenkor már szokott. Nem fáj a mellem se (emiatt picit el is engedtem a reménykedést). Nálam szárazság van. Szombat reggel tesztelek.
S.
26 köszi
Olyan jó lenne ha végre erősödne, nem megint kémiai lenne az utolsó 5 kémiai lett 2 hónapja is 6 napig volt + majd megjött.
Most rénykedek mert azok csak 11dpon lettek +, eddig a megmaradt terjességeim 9dpon kezdtek +osodni
Nem éreztem semmit, én mindig korán tesztelek,ez az én agybajom.
Amúgy hiába mondják nekem eddig voltak tüneteim mielőtt 2 csíkom lett, volt hogy csak azért teszteltem, ezért is fura, hogy most semmi, ezért nem is reménykedek még mert általába a tüneteim a biztosak, a teszt nem mindig.
És még is minden hóban tesztelek😂
25 os vagyis 2 es gratulalok
Szerintem is pozi lesz ez :)
En majd leghamarabb 4 ikén tesztelek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!