Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 5 nap kékés után reggel...

Ha 5 nap kékés után reggel tesztelek egy erős pozitívat, és délután megjön, akkor mitől lett a teszt pozitív?

Figyelt kérdés
2008. dec. 17. 10:00
 1/7 A kérdező kommentje:
késést akartam írni
2008. dec. 17. 10:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Sajna ha rendesen megjött,akkor az azt jelentheti,hogy sajna nagyon korai szakaszban elment a babóca.A kolleganőm háromszor járt így, mindenképpen menj el orvoshoz,mert ha nem tisztul ki rendesen a szervezeted, műszeres befejezést szoktak végezni.Azóta újra teherbe esett és most úgy tűnik,minden rendben.Egyébként bármi lehet, mert van,aki eleinte azért nem tudja,h terhes,mert megjön neki,szóval mindenképp menj dokihoz.Remélem minden rendben lesz veled!
2008. dec. 17. 10:08
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Tényleg menj el dokihoz. Viszont én már több helyen olvastam olyat, hogy az illető terhes volt, és mégis több hónapon keresztül menstruált. Elég sok ilyen eset van. Remélem minden rendben lesz! Drukkolok Neked!!!
2008. dec. 17. 10:25
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem korai még dokihoz menni, hiszen ennyi erővel minden menszeszemnél mehetnék, ha ennyit késik.
2008. dec. 17. 10:38
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Előző vagyok. Az egy dolog, hogy késik, de pozítivat mutatott a teszt!!! Ez miatt kéne elmenni a dokihoz!!!
2008. dec. 17. 11:13
 6/7 anonim ***** válasza:
én némelyik teszten azt olvastam hogy menzi megjövetelekor lehet téves pozitiv a teszt
2008. dec. 17. 16:54
 7/7 A kérdező kommentje:
Megyek mindenképpen, de csak kedden tudok menni! Köszönöm a válaszokat!
2008. dec. 17. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!