Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki az akik izgul, jövőhét...

Ki az akik izgul, jövőhét miatt? Kinek mikor kell megjönnie? Én keddre nem várom:) ki mikor tesztel?

Figyelt kérdés
2022. márc. 20. 11:56
 1/9 anonim ***** válasza:
75%

Szia én jövőhét végére nem várom.

Dpo 6-7 vagyok. Ovu után 3 nap erős pms azóta semmi tünet.

Amikor megfogant mindig éreztem ovu után 5 napig a petefészkemet majd 7.napon jött a szúrkálás. Sajnos nem maradnak meg a terhességgek.

Most sajnos tényleg semmi reménykeltőt nem érzek így szerintem nekem most se sikerült.

O.

2022. márc. 20. 12:01
 2/9 A kérdező kommentje:

Szia még bármi lehet, nem muszáj érezni valamit ahoz hogy terhes legyél! Remény hal meg utoljára!

Miert nem maradnak meg a terheségeid? Voltál orvosnál?

Nekem csak a köldök alatt fáj de nagyon,nem tudom köze van e hozzá de nem szokott általában

2022. márc. 20. 12:12
 3/9 anonim ***** válasza:
6%

4 ből 4x éreztem úgyhogy nincs remény.2 kémiai es 2 missed 1év alatt.

Nem nem megyek vizsgálatokra. Ha össze jön és marad akkor jó ha nem akkor nem.

2022. márc. 20. 12:27
 4/9 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Én 27re nem várom.
2022. márc. 21. 10:36
 5/9 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Április első napjaira nem várom :)
2022. márc. 21. 13:02
 6/9 anonim ***** válasza:

Sziasztok

Én nem bírtam ki😄

Mivel már volt dpo 8on pozi tesztem így gondoltam rápróbálok😄😄😄

Semmi beágyazódás tünet(szoktam érzeni) és nega teszt. Így nálam már elkönyvelhető h nem jött össze a hónap.

O.

2022. márc. 21. 13:19
 7/9 A kérdező kommentje:

Remélem mindenkinek sikeres lesz a hónap!:) Ha nem, jön a következő hónap Csajok!

Utolsó mit szoktál érezni beágyazodáskor?

Nekem meg van 1 napom,ha holnap nem jön meg akkor szerda vagy csütörtökön tesztelek

2022. márc. 21. 13:42
 8/9 anonim ***** válasza:

Több is volt már😄

-iszonyat megszédülés

-derekban pici görcsök 1 pontban

-méhben rövid ideig tartó szurkálás!

Tegnap csak annyi volt h vegbél irányába éreztem szurkálást 4-5×. Se előtte se utána nem volt ilyen.

Gondoltam hátha most oda sugárzik ki de nem.

O.

2022. márc. 21. 13:48
 9/9 anonim ***** válasza:

Egyébként ami fura h ovu óta olyan mintha lappangana bennem valami betegség,irgalmatlan fáradt vagyok ,és persze kijött a hüvelygombám. A szervezetem nagyon legyengült most.

O,

2022. márc. 21. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!