Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi ideig tartott PCOS-al...

Mennyi ideig tartott PCOS-al teherbe esnetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok a napokban derült ki, hogy pcosom van. Volt baba is a hónapban de sajnos nem maradt meg.

Igazából rutin vizsgálat miatt derült ki a probléma, semmi tünetem nincs.

Van már egy kisfiam, akkoriban még nem állt fent ez a probléma.

Dokihoz majd csak 3 hét múlva megyek teljes kivizsgálásra.

Diétázni elkezdtem már az előtt, hogy tudtam volna, hogy probléma van.

Esetleg valami tanácsot tudnátok adni, mire figyeljek illetve miket érdemes szedni ameddig nem jutok el dokihoz? Vitaminok stb.

2022. márc. 20. 07:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Barátnőmèknek az első fél év volt a kezelések mellett, a második baba pedig nulla kezeléssel ( szoptatás miatt nem szedte a gyógyszereket, mert akkoriban nem javasolták, ma màr sztvhiszem más a protokoll)

így védekezési hiba miatt becsúszott..15 hónap van a gyerekek közt.

2022. márc. 20. 07:27
 2/5 anonim ***** válasza:

Első 2 év

Második és harmadik is fél év.

2022. márc. 20. 08:18
 3/5 anonim ***** válasza:

Első gyerekem első hónapban, második pedig 1 év próbálkozás után fogant meg. Pcos+ir.

Sokat sportolok, mellette az étkezés volt nagyon fontos. Én a 16/8 böjt módszere szerint étkezem, kutatások bizonyították, hogy hatékonyabb mint a klasszikus 160 gr ch diéta, de nem részletezem, olvass utána.

Vitaminokat ezeket szedtem: terhesség előtt Biotech USA multivitamin for women, mio-inozitol por, D vitamin és Q10

A mio-inozitol ugyanaz, mint inofolic, ginozitol stb csak nincs benne folsav, nem mellesleg sokkal olcsóbb. Ezt sokszor javasolják pcos esetén.

Meg stresszmenedzsment, ez nagyon fontos! Pihentetően és sokat kell aludni, nem stresszelni!

2022. márc. 20. 08:30
 4/5 anonim ***** válasza:
3-as vagyok, nekem 2.alkalommal a progeszteronszintem is alacsony volt. Egy mindent vizsgáló hormonpanelt is jó lenne csináltatnod, amiben női nemi hormonok (1 ciklusban 2szer), pajzsmirigy, 3 pontos vércukor vizsgálat is van.
2022. márc. 20. 08:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Elsőnél kezelések megkezdése után fél évvel jött össze a baba spontán, másodiknál 4 év volt, de ott nem jártam meddőségi kezelésekre.
2022. márc. 20. 09:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!